עבור לתוכן

שימוש במצלמה דיגיטאלית בתור מצלמת רשת

Featured Replies

פורסם

היי, אני שוקל לקנות את הA75, (אחי עדיין רוצה לקנות את ה3100.... אבל נסתדר בסוף).

בכל מקרה, רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש במצלמה בתור מצלמת רשת לוידאו זורם באיכות נמוכה...

ואיך...

פורסם

אם יש לך ViVo, אולי יהיה אפשר להשתמש במצלמה כמצלמת רשת.

זה נוסה ע"י ice2k ואפילו יש זום (אם אני זוכר נכון).

פורסם
  • מחבר

לא, אני מדבר דרך החיבור USB....

פורסם

:-\

פורסם

תיכנס לאתר של המצלמה ותברר :) לא יכול להיות יותר פשוט מזה! חוצמזה סביר להניח שכן כמעט כל המצלמות הדיגטליות תומכות בזה חוץ ממצלמות dslr שזה מובן למה לא ....

פורסם

זה ממש לא נכון.

אתה טועה ומטעה וחבל.

פורסם

הרוב הגדול של המצלמות הדיגטליות מסוגלות לשמש כמצלמת אינטרנט!

לא תמיד זה נוח ושימושי כמו שחושבים לפי דעתי עדיף לקנות מצלמת אינטרנט בנפרד וזה לא פונקציה שצריך להקפיד עליה יותר מדי!

ואני אומר את זה בתור בנאדם שמבין בצילום ועשה מספיק סקרים על מצלמות דיגטליות.

פורסם

במצלמות שאני ראיתי פשוט מכוונים בתפריט של המצלמה את ה PC MODE לפני שמחברים אותה למחשב (בין מצב איחסון לשליפת תמונות לבין מצב WEBCAM).

במיוחד אם מצויין במפורש שהיא תומכת בלכידת וידאו אין סיבה שלא תוכל לשמש מצלמת אינטרנט. הייתי מציע להוריד את MANUAL שלה מהאתר ולקרוא אותו.

פורסם

למצלמות הסטילס של קנון באופן כללי אין שימוש כמצלמת אינטרנט.

הסיבה לכך היא שאלו מצלמות המשתמשות בחיישן מסוג CCD ולא CMOS, שדורש קצת יותר עיבוד לתמונה ולכן מונע עבודה ב-Real Time.

המצלמות שמשתמשות בחיישני CMOS הן מצלמות פשוטות מאוד, באיכות תמונה נמוכה, או לחילופין מצלמות DSLR מתקדמות, שמשתמשות בסוג שונה לחלוטין של CMOS.

מסקנה - למצלמת אינטרנט, קפוץ לאופיס דיפו וקנה מצלמה של ג'יניוס ב-100 שקל - מספיקה לכל מטרה באינטרנט.

נ.ב. - בנוגע ל-A75 - אני בעלים גאה של A70 (ה-A75 היא חידוש של ה-A70) ואין מה להשוות אותה ל-3100.

יותר מצבי צילום, שליטה ידנית מוחלטת למתקדמים (מהירות סגר, פתיחת צמצם, פוקוס ידני, שליטה על עוצמת הפלש!!! וכו'), הקלטת קול עם הוידאו, יותר גדולה מה-3100 (ולכן יותר קל להחזיק אותה יציבה).

החסרונות היחידים שמצאתי בה הם חוסר זום במצב וידאו (בגלל שאם היה זום בזמן וידאו, רעש המנוע של הזום היה נקלט במיקרופון) (אין לי מושג אם ל-3100 יש זום במצב וידאו), שימוש ב-4 סוללות (לעומת 2 ב-3100) ומסך LCD שנשרט בקלות יחסית (בעיה גלובלית במצלמות דיגיטליות).

אם תקנה אותה - תהנה :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים