פורסם 2004 במאי 1221 שנים שלום ;D הזמנתי את המחשב שלי מPCH הוא צריך להגיע בימים הקרובים ;D הנה המפרט: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Arctic Silver 5 Thermal Grease ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channel Kit CAS 2-2-3-5 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply (420W Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFG Green Tower w/Transparent Window (P/S not included) בבית יש לי כבר GF2 ישן, אבל משחקים זה לא הקטע שלי אז לא כל כך נורא. פלופי, צורב, דיוידי יש לי גם כבר. התכנון הוא OC למעבד ל3200+ או לפחות ל3000+ עם FSB400. אני רק מקווה לתאימות בין כל החלקים וOC מוצלח עם טמפ' נמוכות : תגובותתתתת תודהה
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מעולה!נראה פשוט מצויין, לא אמורה להיות בעיה להגיע ל3200 בכלל! רק מה שכן לי גם יש את הסינק הזה של וואנטק, ואני ממש לא ממליץ עליך לאוברקלוק!עכשיו בימים החמים במנוחה אני מגיע גם ל48, שזה חרא.אני ממליץ לך על וולקנו 12 או משהו , לא חסרים פתרונות קירור טובים למעבדים, מלבד זה הכל נראה פשוט מצויין!תתחדש!
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מחבר בעעע ביאסתם אותי חזק עכשיו עם הוואנטק :-[דווקא לפני הקניה שאלתי הרבה והמליצו לי בחום עליו ???זה כל כך קריטי??כי ראיתי בOC Database של האתר שלרוב האוברקלוקרים של 2500 יש את הוואנטק.בעע שווה לנסות מהר להחליף אותו לפני שהמחשב מגיע אליי או שזה לא כזה נורא?
פורסם 2004 במאי 1221 שנים חבל לקחת שתי סטיקים זכרון,דואל לא עוזר בAXP ,יהיה לך פחות סלוטים של זכרון פנויים לשדרוגי זכרון בעתיד אני כמעט בטוח שאפשר לקנות 1GB כזה רגיל לא בשביל אוברקלוק,בערך באותו מחיר של הזכרון שבחרת חבל דיסק קשיח יותר עדיף סמסונג ,הדיסקים קשיחים של סמסונג הכי שקטים
פורסם 2004 במאי 1221 שנים שמע הוא לא כזה גרוע, ואפילו שמעתי שהוואנטק בגרסה של AMD דווקא מתפקד מצויין , אני רק אומר לך מה קורה אצלי כדי שלא תתפח תקוות ואז תתבאס.אני כבר הזמנתי קירור חדש, ועוד בייחוד אם אתה מתכנן אוברקלוק אסור שיהיה לך ספק בקשר לקירור.כל עוד יש לך את האופציה לקחת משהו אחר ה TT וולקנו 12 מומלץ מאוד ויעשה את העבודה. בכל אופן, תדאג למריחה טובה של המשחה הטרמית וכמו כן דאג גם לסירקולציית אוויר טובה בתוך המארז כדי ליעל את מעבר החום מהמארז החוצה ע"י מאווררים יונקים אוויר מקדימה ומוציאים אוויר מאחורה.תתחדש!
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מחבר התקשרתי עכשיו לPCH והרכיבים כבר אצל חברת המשלוחים - המשלוח יצא כבר מהחנות שלהם זה אומר שאני לא יכול להחליף :'(אני מאוד מקווה שיהיה טוב :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.