פורסם 2004 במאי 1221 שנים אני יודע שKSP מייבאים אותםלי יש DDR400BGA 256MB X2 שלהם והם מעולים בתפקוד שלהם יחסית לזכרונות אחרים שהיו באותו מחיר כשקניתי אותם בגלל שהתיזמונים הרגילים שלהם הם: 2.5/4/4/8. בגלל שהם BGA הם כמעט ולא מתחממים אבל לא ניסיתי לעשות איתם OC או לשנות את התיזמונים עדיין.מחבר שכן ניסה לעשות OC איתם הם לא היו משהו והוא הצליח הכי הרבה לעלות אותם ל210 באס...
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מחבר לא משנה לי OC. הם פשוט היחידים בארץ עם סטיק אחד של 1GB חוץ מקרואסיאר. אבל הקרואקסיאר עולה 900 ש"ח יותר וגם יש לו תזמונים פחות טובים.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר אפשרויות שדרוג בעתיד... עוד שנה וחצי (כשתצא המערכת הפעלה הבאה של מיקרוסופט) הסטנדרט יהיה 2GB RAM.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים חחחחחחחחחחחח אל תגזים...מקרוסופט הגזימו ,גם אני קראתי את זה ...זה הכל שטויות....512 מגה יספיק עם לו אז גיגה ולא יותר...עכשיו אף אחד לא צריך יותר מ 512( גיימרים)וכאלו לאינטרנט מוזיקה וסרטים 256 מספיק.2 גיגה אולי עוד 5-6 שנים תצטרף....ועוד איזה שנה בטח יהיה משהו יותר מהיר...עוד קצת יותר ה dd2 ובטח אחר כך תיהיה גירסה עוד יותר משופרת...ואז קרוב לודאי dd3.....אז סתם שטויות מה שאת אומר.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים אם תסתכל קצת למטה תראה שפתחתי נושא דומה לשלך ושאלתי האם למישהו יש חוות דעת אישית עליהםכמו כן מצאתי אתר שבודק את הזכירונות של Kingmax והם מציעים אחריות לכל החייםהתרד
פורסם 2004 במאי 1421 שנים מחבר 2 גיגה אולי עוד 5-6 שנים תצטרף.... תודה על החוות דעת המקצועית והמהימנה הזו, מזל שיש לי אותך. ועוד איזה שנה בטח יהיה משהו יותר מהיר...עוד קצת יותר ה dd2 ובטח אחר כך תיהיה גירסה עוד יותר משופרת... ואז קרוב לודאי dd3..... אז סתם שטויות מה שאת אומר. אז מה אם יצא זיכרון יותר מהיר? מה היום לא מוכרים עדיין RDRAM וSDRAM? ברור שגם עוד שנתיים יימכרו DDR 400MHz ואני לא במרדף אחרי שיא המהירות לידיעתך, אני לא פריק כזה גדול של מחשבים. אז סתם שטויות מה שאת (ה) אומר. יש סטיקים של 1 ג'יגה גם ל A-DATA ולקינגסטון תודה על הניסיון לעזור אבל מלפני כמה זמן היה כתוב פה שA-DATA מיוצרים בעזה ולקינגסטון יש סטיק כזה רק במהירות 266 כלומר PC 2100. אני צריך PC3200.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.