עבור לתוכן

אוברקלוק לטי 500

Featured Replies

פורסם

הורדתי את פאוורסריט ועשיתי אוברקלוק קטן (בלי להוסיף קירור לכרטיס)

נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ודרך הדרייברים למהירות שעון של הזכרונות והליבה , על הציר היה מסומן שהזיכרון עומד על 500 והליבה על 240 , כמו בהתחלה , למרות שזה צריך להיות יותר כי כבר עשיתי אוברקלוק דרך תוכנה חיצונית

העלתי גם את המהירות דרך הדרייברים מ500 ל501 , עשיתי אישור , הוא אישר לי את זה אבל אחר כל שחזרתי המהירות חזרה להיות 500 (בדרייברים) - הפווארסטריפ עדיין מראה לי את המהירות שכיוונתי דרכה

בקיצור הבעיה שלי היא שנראה כאילו הדרייברים והתוכנה החיצונית לא תואמים אחד את השני ולא מתעדכנים לפי מה שאני עושה

עוד שאלה קטנה , אני יודע שאתם לא מגלי עתידות אבל אולי יש לכם מושג קטן או ניסיון עד כמה אני אוכל להגיע בלי שום קירור?

תודה

פורסם

של איזה חברה הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

הרקולס

פורסם

למה העלת רק מ500 ל501? תעלה ל530...... או 520

פורסם

יכול להיות שפאוור סטריפ עוקפת את הדריוורים כמו ריווה טיונר, לא מומלץ,

יש להשתמש רק אם רוצים להשאר את האובקלוק קבוע ולאחר שהגעת למהירות יציבה!

אין לעשות נסיונות עם תוכנות עוקפות דריוורים !

פורסם

מאוד מומלץ אם תוכנות עוקפות דרייברים!

הדרייברים מגבילים!

זה גם לא חייב להישאר קובע

פורסם
  • מחבר

כן , העלתי ל523 ולא ניסתי עוד , הקטע הוא שבדרייברים זה לא מתעדכן!

העלתי בפווארסטריפ , הלכתי לדרייברים , ובמקום ליהיה כתוב שם שהמהירות היא 523 זה היה על 500!

העלתי ככה סתם בדרייברים ל501 , עשיתי אוקי

חזרתי והיה כתוב שם 500

עד כמה ני יוכל לעלות את הליבה אתם חושבים?

פורסם

מאוד מומלץ אם תוכנות עוקפות דרייברים!

הדרייברים מגבילים!

זה גם לא חייב להישאר קובע

פורסם

אתה מצטט אותי כי זה נכון או שאתה חולק עליי?

פורסם

בדרך כלל נכון...

::)

פורסם

הורדתי את פאוורסריט ועשיתי אוברקלוק קטן (בלי להוסיף קירור לכרטיס)

נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ודרך הדרייברים למהירות שעון של הזכרונות והליבה , על הציר היה מסומן שהזיכרון עומד על 500 והליבה על 240 , כמו בהתחלה , למרות שזה צריך להיות יותר כי כבר עשיתי אוברקלוק דרך תוכנה חיצונית

העלתי גם את המהירות דרך הדרייברים מ500 ל501 , עשיתי אישור , הוא אישר לי את זה אבל אחר כל שחזרתי המהירות חזרה להיות 500 (בדרייברים) - הפווארסטריפ עדיין מראה לי את המהירות שכיוונתי דרכה

בקיצור הבעיה שלי היא שנראה כאילו הדרייברים והתוכנה החיצונית לא תואמים אחד את השני ולא מתעדכנים לפי מה שאני עושה

עוד שאלה קטנה , אני יודע שאתם לא מגלי עתידות אבל אולי יש לכם מושג קטן או ניסיון עד כמה אני אוכל להגיע בלי שום קירור?

תודה

NVMAX זה יעזור לך

275\550 MAX

פורסם
  • מחבר

550\275 בלי קירור נוסף?

פורסם

550\275 בלי קירור נוסף?

כן אם יש לך מזל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים