פורסם 2002 באפריל 523 שנים הורדתי את פאוורסריט ועשיתי אוברקלוק קטן (בלי להוסיף קירור לכרטיס)נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ודרך הדרייברים למהירות שעון של הזכרונות והליבה , על הציר היה מסומן שהזיכרון עומד על 500 והליבה על 240 , כמו בהתחלה , למרות שזה צריך להיות יותר כי כבר עשיתי אוברקלוק דרך תוכנה חיצוניתהעלתי גם את המהירות דרך הדרייברים מ500 ל501 , עשיתי אישור , הוא אישר לי את זה אבל אחר כל שחזרתי המהירות חזרה להיות 500 (בדרייברים) - הפווארסטריפ עדיין מראה לי את המהירות שכיוונתי דרכהבקיצור הבעיה שלי היא שנראה כאילו הדרייברים והתוכנה החיצונית לא תואמים אחד את השני ולא מתעדכנים לפי מה שאני עושהעוד שאלה קטנה , אני יודע שאתם לא מגלי עתידות אבל אולי יש לכם מושג קטן או ניסיון עד כמה אני אוכל להגיע בלי שום קירור?תודה
פורסם 2002 באפריל 523 שנים יכול להיות שפאוור סטריפ עוקפת את הדריוורים כמו ריווה טיונר, לא מומלץ,יש להשתמש רק אם רוצים להשאר את האובקלוק קבוע ולאחר שהגעת למהירות יציבה!אין לעשות נסיונות עם תוכנות עוקפות דריוורים !
פורסם 2002 באפריל 523 שנים מאוד מומלץ אם תוכנות עוקפות דרייברים!הדרייברים מגבילים!זה גם לא חייב להישאר קובע
פורסם 2002 באפריל 523 שנים מחבר כן , העלתי ל523 ולא ניסתי עוד , הקטע הוא שבדרייברים זה לא מתעדכן!העלתי בפווארסטריפ , הלכתי לדרייברים , ובמקום ליהיה כתוב שם שהמהירות היא 523 זה היה על 500!העלתי ככה סתם בדרייברים ל501 , עשיתי אוקי חזרתי והיה כתוב שם 500עד כמה ני יוכל לעלות את הליבה אתם חושבים?
פורסם 2002 באפריל 623 שנים מאוד מומלץ אם תוכנות עוקפות דרייברים!הדרייברים מגבילים!זה גם לא חייב להישאר קובע
פורסם 2002 באפריל 723 שנים הורדתי את פאוורסריט ועשיתי אוברקלוק קטן (בלי להוסיף קירור לכרטיס)נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ודרך הדרייברים למהירות שעון של הזכרונות והליבה , על הציר היה מסומן שהזיכרון עומד על 500 והליבה על 240 , כמו בהתחלה , למרות שזה צריך להיות יותר כי כבר עשיתי אוברקלוק דרך תוכנה חיצוניתהעלתי גם את המהירות דרך הדרייברים מ500 ל501 , עשיתי אישור , הוא אישר לי את זה אבל אחר כל שחזרתי המהירות חזרה להיות 500 (בדרייברים) - הפווארסטריפ עדיין מראה לי את המהירות שכיוונתי דרכהבקיצור הבעיה שלי היא שנראה כאילו הדרייברים והתוכנה החיצונית לא תואמים אחד את השני ולא מתעדכנים לפי מה שאני עושהעוד שאלה קטנה , אני יודע שאתם לא מגלי עתידות אבל אולי יש לכם מושג קטן או ניסיון עד כמה אני אוכל להגיע בלי שום קירור?תודהNVMAX זה יעזור לך275\550 MAX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.