פורסם 2017 במאי 278 שנים שלום, כמה נתונים יבשים: קודם כל למחשב המדובר הוחלפו הלוח האם,המעבד (אותה תושבת של 775). במערכת הקודמת החיבור רשת הקווי עבד במהירות נורמלית (ספק - 30MB) המערכת החדשה (שהורכבה לפני כן במחשב קודם האינטרנט עבד טוב בLAN. מערכת חדשה: Q6600 ASUS ROG FORMULA זכרונות דיסקים וכו' לא רלבנטי. https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_FORMULA/ הבעייה: איטיות מורגשת עד מאוד באינטרנט (בספידטסט מראה 3 MB בקושי.. - יש 30) מבדיקה שערכתי - לקחתי את הכבל רשת וחיברתי למחשב נייד - המהירות הייתה מצוינת כלומר הבעייה היא ביציאות LAN שבלוח אם (שבמחשב הקודם עבדו בסדר) הבקר של 2 יציאות הLAN הינו Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet (אני זוכר שחיפוש דרייבר לבקר הראה שאפשר להוריד רק עד וינדוס 8.. - לי יש 10) הבקר מעודכן וחיפוש דרך מנהל החומרה אחר עדכון דרייבר לא הניבה פרי. אשמח לקבל עזרה או להבין מה אני מפספס. תודה. נערך 2017 במאי 278 שנים על-ידי Asafb25
פורסם 2017 במאי 278 שנים מחבר איפה אתה בודק את זה? בביוס? יש רק כן או לא בהגדרות של הבקר.. נערך 2017 במאי 278 שנים על-ידי Asafb25
פורסם 2017 במאי 298 שנים מחבר רשום 1GBPS/ משוןם מה השתפר המצב למרות שלא עשיתי כלום בספיד טסט במקום 1-2 מגהביט מראה עכשיו 11.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.