פורסם 2004 במאי 1221 שנים עוד מישהו עשה פה את הבגרות באלקטרוניקה?נתחיל בכך:weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ירדו 14 שעות מהמערכת ולא צריך לראות את רוב החומר יותר!אני בי"א ועשינו את הבגרות רפורמה, זה היה ממש בדיחה, תרגילים כל כך קלים שצריך לקרוא אותם 10 פעמים בשביל להאמין שזה באמת מה שצריך לעשות. הבגרות טכנית מסתיימת עוד 5 דקות אבל סיימתי את התרגילים אחרי שעה וקצת ונשארתי עוד טיפה לבדוק.לעוד מישהו יש חוויות?*סמיילים מרקדים*
פורסם 2004 במאי 1221 שנים אומנם לא אלקטרוניקה אלא משאבי אנוש אבל זה גם היה משהו כזה.. בגרות מאוד קלה ומשעממת משו. תודה שסיימתי עם הדבר הזה (weeeeeeeeeeeeeeeeeee)שתדעו לכם, לחכות למבחן בע"פ זה הדבר הכי מתיש שיש!!עכשיו נשאר רק אנגלית (לא צריך ללמוד), מחשבים (לא צריך ללמוד) וספרות (בעעעעעעעעעע).
פורסם 2004 במאי 1221 שנים [בדיחה_פרטית] אבל מה יהיה עם היודניקים עכשיו?! ישארו מחוסרי עבודה?! אני לא חושב שהמשק מסוגל לקלוט כזו כמות!!!! ahhhhhhhhhhhhhhh!!!!! [/בדיחה_פרטית] ועכשיו ברצינות-הייתה בגרות ממש קלה... עכשיו נשאר רק בגרות במעבדה (שטויות), ובגרות בתנך..... :'( דארקי-עוד לא ירדו לך 14 שעות..... בינתיים יש עוד תיגבורים במיקרו ובאלקטרוניקה..... חכה ליום חמישי הבא......
פורסם 2004 במאי 1321 שנים אני עשיתי את הטרום רפורמהעשיתי הכל 100 מלבד שאלה אחת שטעיתי בסעיף אחד מתוך 3!!!איזה דיכאון וזו עוד שאלה של חשיבה של 2 שניות ודווקא שם טעיתיטוב נו הגישו אותי על 95...אני אחיה עם זה.
פורסם 2004 במאי 1421 שנים מחבר טופ גאן בבית ספר שלי אבל הוא סתם לא קשור (עוד פעם אני צוחק עליו בפורום) זה בגרות... זה לכל הארץ אותו מבחן :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.