עבור לתוכן

מקרה מזעזע

Featured Replies

פורסם

זה לא קרה בארץ אבל בכל זאת

ממש לא נעים

שימו לב שהנהגת אפילו לא ראתה אותו

*מומלץ לשמור למחשב ולהסתכל בהגדלה

[attachment deleted by admin]

פורסם

wow , אפילו אחרי שהיא פגעה בו היא לא הסתכלה ! ???

פורסם
  • מחבר

לכל מי שיש רשיון

אנשים תנהגו זהיר

לא לגנוב רמזורים. זה הכי מסוכן

ואנשים האוטו לא שלכם

האוטו של אבא אז תישמרו עליו.

פורסם

למה אני לא יכול לראות????

פורסם

מזעזע יותר, שלא מורידים זקנות כאלו מהכביש.

אפשר לראות בתמונות בבירור שהנהגת זקנה בלה, מהסוג שישבות על ההגה, עם ראיה נוראית, היא בטח בקושי רואה את הסמל של המרצדס על מכסה המנוע, ובטח לא ראתה שכבר אדום וגם לא את האדם המסכן שנכסה בו.

לי יצא לפגוש כמה מהתופעות האלו כביש, כאלו שיצאות מהחניה בלי להסתכל בכלל עם יש תנועה, או לצאת להקיפה מבלי להסתכל במראות וכמעט לגרום לתאונה, הסוג הזה של הנהגות מנותק לגמריי מהסביב בכבישים.

פורסם
  • מחבר

מעניין מה קרה לאיש ההוא

אבל לפי מה שאני חושב הוא סיים תקרירה

פורסם

מזעזע יותר, שלא מורידים זקנות כאלו מהכביש.

אפשר לראות בתמונות בבירור שהנהגת זקנה בלה, מהסוג שישבות על ההגה, עם ראיה נוראית, היא בטח בקושי רואה את הסמל של המרצדס על מכסה המנוע, ובטח לא ראתה שכבר אדום וגם לא את האדם המסכן שנכסה בו.

לי יצא לפגוש כמה מהתופעות האלו כביש, כאלו שיצאות מהחניה בלי להסתכל בכלל עם יש תנועה, או לצאת להקיפה מבלי להסתכל במראות וכמעט לגרום לתאונה, הסוג הזה של הנהגות מנותק לגמריי מהסביב בכבישים.

אתה צודק, למרות שקשה להגיד לבנאדם מתי הוא כבר לא יכול לנהוג, יש אנשים בגיל 80 נוהגים כמו שצריך ויש כאלה בגיל 70 חצי סנילים לא יודע איפה הם נמצאים אבל באמת יש הזקנות האלה שנוהגות כאילו אין מחר... מפחיד.

חבר שלי תמיד היה צוחק על סבא שלו, הוא היה עובר באור אדום כל נסיעה וכשהוא חנה הוא נתקע בעצים על המדרכה.

פורסם

זקנה מסריחה עיוורת :\

יש לה כסף למכונית כזאת, אבל אין לה כסף לנהג פרטי? :-\. שונא אנשים כאלה.

פורסם

מעניין אם היא הייתה תחת השפעת אלכוהול...

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שבגיל כזה

אנשים שותים

אני חושב שפשוט היא נוסעת כמו אישה מבוגרת

לא מענין אותה מכלום

פורסם

שימו לב בתמונה השניה, איזה צעקה דופקת הילדונת שם באוטו בצד שמאל....

פורסם

כן גם אמא שלה הרימה את הידיים מהשוק..

פורסם
  • מחבר

יש משהו דומה לזה

אבל רק עם רוכב קטנוע שצולם בישראל

עם מישהו מכיר שיפרסם

פורסם

מעניין אם היא הייתה תחת השפעת אלכוהול...

לא בדיוק ... הסיפור המלא :

יום לפני האירוע הסבתא נפרדה מה BOY FRIEND שלה, מרוב תסכול ועצבים היא החליטה ללכת למסיבת האסיד שהיתה באיזור בכדי לנסות להשתחרר קצת... במסיבה הציאו לה אקסטות אמרו לה שזה יעזור לה להשתחרר היא הסכימה ולקחה ... כל הלילה היא רקדה כמו מטורפת לקראת הבוקר היא נכנסה למכונית שלה עייפה ומסוממת הפעילה פול וליום טרנסים כבדים ועל הרמזור הראשון פגעה בבן אדם.

8)

פורסם
  • מחבר

זה מה קורה שגונבים רמזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים