עבור לתוכן

תוכנית העל של AMD: מעבד עם 48 ליבות בתהליך ייצור של 7 ננומטר

Featured Replies

פורסם

חשבתם שמעבד ה-Naples העתידי של מפתחת השבבים הוא מטורף? מפת דרכים של החברה חושפת תוכניות מפתיעות אפילו יותר לשנת 2018

לכתבה

פורסם

Demitri Sher Dmitry Sosinov

פורסם

Adam Brener וחשבנו שראינו הכול חח

פורסם

Tom Taborovski

פורסם

נראה מעניין אבל מה ינצל את זה

פורסם

ושלא יהיה בעיות חום

פורסם

אחי זה עבר שלמדו ממנו שמעת לאחרונה על הi7700k תחליף משחה וירדו לך לא פחות מ25 מעלות(דלידינג) כאלה דברים תודה לאל אין לאי אם די

פורסם

שרתים

פורסם

איזה שרתים ואיזה נעליים, הסיבה לפיתוח המעבד הזה, היא כדי להריץ gta IV ב60FPS. :rolleye0018:

זה כמו המירוץ לירח, מי שיגיע ראשון יזכה ליוקרה בינלאומית יקרה מפז.

פורסם

מעבד לכל thread! למה אין בעולם ה 86 את הרעיון של כמה ליבות חזקות ועוד הרבה ליבות חלשות, כפי שקיים במעבדים בעולם הסלולארי?

פורסם

כי הצריכת חשמל במעבדים נייחים הוא הרבה פחות קריטי באופן יחסי???

פורסם

בינתיים אינטל, כבר מפרסמת כי היא מתעתדת להוציא סידרת מעבדים חדשה בתוך חודש (יוני) I9 שתכלול 4 דגמים חדשים בעלי 6-12 ליבות פיזיות (תוספת של 2 ליבות פיזיות לכל דגם ) 12-24 לוגיות, נפח זיכרון מטמון שינוע 8.25 ל16.5 מגה, ועוד מספר הרחבות לתקנים נתמכים. מלבד זאת היא גם מוציאה שני דגמים חדשים לסידרת I7 עם תדרי עבודה התחלתיים של 4-4.2 GHZ.

פורסם

הi5 הפתטי שלך יחזיק מעמד עוד כמה שנים. שלי כבר בן 4 ועוד לא מראה סימני זיקנה. שמתי SSD והחלפתי את הרדיאטור 7850 שלי לGTX1060 והמחשב כמו חדש. זאת אשמת אינטל בלבד, אין טעם להחליף מחשב שלם בשביל תוספת של 2 פריימים לשניה. הטכנולוגיה כמעט לא זזה מבחינת ביצועים כבר כמה דורות, רק מבחינת צריכת חשמל.

פורסם

גם ה3470 הפתטי שלי, סוחב כמו חיה :) 

פורסם

ממש לא פאתטיים...

ה2500K שלי עוד יסחוב שנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים