פורסם 2017 במאי 148 שנים משיהו מכיר את המסך הזה איך הוא למשחקים? ואם יש למשיה המלצה על מסך IPS 2K עד אלפיים שקל למשחקים רצוי 27 אינצ
פורסם 2017 בנובמבר 18 שנים ציטוט של mj23 משיהו מכיר את המסך הזה איך הוא למשחקים? ואם יש למשיה המלצה על מסך IPS 2K עד אלפיים שקל למשחקים רצוי 27 אינצ קנית אותו ?
פורסם 2017 בנובמבר 38 שנים מסך מצויין יש לי אותו הוא דיי נחמד לגיימינג אבל לא יותר מזה שווה את המחיר הזול שלו
פורסם 2017 בנובמבר 38 שנים ציטוט של שמואל דקל מסך מצויין יש לי אותו הוא דיי נחמד לגיימינג אבל לא יותר מזה שווה את המחיר הזול שלו איך איכות הצבעים ומה זה נחמד לגיימינג ? אפשר לשחק בו או שהוא איטי מדי ויש לו לאגים ? תגיד לי מה החסרונות ומה היתרונות אם אתה יכול אני מעוניין לרכוש אחד כזה ולא מצאתי ביקורות
פורסם 2017 בנובמבר 48 שנים איכות הצבעים סבירה אבל לא מלהיבה. כשאתה מסתכל מהצד זה לא ממש כמו צפייה ישירה זאת אומרת זה לא מסך בשביל גרפיקאים. מבחינת לאגים ותקיעות כרגע לא ראיתי שום לאג ושום תקיעה והוא רץ חלק כשאני משחק בהגדרות רגילות כשיש לי בן 40 ל 60 פריימים
פורסם 2017 בנובמבר 48 שנים שמואל , הוא מחפש מסך ל GTX1080 ומנסה לשכנע את עצמו שזה שזה המסך שמתאים לו.
פורסם 2017 בנובמבר 48 שנים כן קראתי עכשיו את הדיון זה באמת ביזבוז. אני משחק עם כרטיס 1050ti. בשביל זה, זה באמת מתאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.