פורסם 2017 במאי 98 שנים אז יש לי מסך מחשב דגם benq xl2420t המסך תומך קצב רענון של 144hz. יש לי כרטיס מסך מסוג rx580 ומחשב חדש. המסך מחובר באמצעות כבל dvi dual link למרות הכל איני מצליח להגדיר את המסך ל144hz. מערכת הפעלה ווינדוס 10 וגם בהגדרות תצוגה אין מעבר ל60hz תודה לעוזרים.
פורסם 2017 במאי 98 שנים ציטוט של Höd Aşulin שמע הפיצ'ר 144hz פועל גם בחיבור dual link dvi אז מה הבעיה? או שאתה מתכוון שזה פועל בכללי אבל לא במקרה הזה? כי לדעתי DVI לא מסוגל להעביר מספיק נתונים וחיבור אחר כן יצליח.
פורסם 2017 במאי 108 שנים מחבר עם אותו החיבור בשיוק זה עבד לפני שנה בערך והכל התחיל להתחרבש ברגע שחיברתי אץ הטלוויזיה למחשב מאז אני לא רואה אתה האפשרות הזו(כמובן שכשאני מנסה הטלוויזיה מנותקת) וגם במחשב אחר זה לא עובד
פורסם 2017 במאי 108 שנים לדעתי תשיג כבל של Display port ותבדוק איתו. כנראה זה יעבוד. ניסית להפעיל מחדש את המחשב? (התשובה להכל)
פורסם 2017 במאי 118 שנים תוריד CRU 1.3 , יש לך שם אופציה להגדיר רזולוציה משלך ושם תוכל להגדיר כל קצב רענון שבא לך .יש מדריכים באינטרנט לשימוש בתוכנה.
פורסם 2017 במאי 128 שנים אם הבעיה עדיין לא נפתרה.. תכנס בהגדרות ל-"מאפייני מתאם תצוגה" ובלשונית "צג" תבדוק אם ב-"הגדרות צג" קצב הרענון מוגדר ל- 144hz.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.