פורסם 2002 באפריל 1023 שנים תשלח לי בבקשהולבקשתכם, כמובטח...זה בכלל לא מסובך (מדובר שם על OC ל GF2 Ti אבל זה לא משנה בכלל (למרות שהמהירויות שם ''מעט'' שונות 400\250))שים לב שאתה מקפיד לקרוא את כל הכתבה שעוסקת ב GF2 !! ואז תבין בדיוק מה קורה, ומי נגד מי...יאללה, מספיק זיבולי שכל - הנה הלינק המיוחלעשה טובה שלח לי בפרטי (או כאן) לכמה הגעת, אני מתכנן OC רצחני ברגע שאקנה דבק טרמי - ארגנתי ביצירתיות היטסינקים מטורפים לזכרונותואני מת לנסות אותם. כשהכל יגמר אני מקווה שאצליח גם לצלם.בהצלחה לשנינו (שלושתינו ? )נ.ב - זו כתבה של 25 (!) עמודים אז הקישור הוא חשירות לפרק שעוסק בכרטיס ''שלנו''
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים תשלח לי בבקשהולבקשתכם, כמובטח...זה בכלל לא מסובך (מדובר שם על OC ל GF2 Ti אבל זה לא משנה בכלל (למרות שהמהירויות שם ''מעט'' שונות 400\250))שים לב שאתה מקפיד לקרוא את כל הכתבה שעוסקת ב GF2 !! ואז תבין בדיוק מה קורה, ומי נגד מי...יאללה, מספיק זיבולי שכל - הנה הלינק המיוחלעשה טובה שלח לי בפרטי (או כאן) לכמה הגעת, אני מתכנן OC רצחני ברגע שאקנה דבק טרמי - ארגנתי ביצירתיות היטסינקים מטורפים לזכרונותואני מת לנסות אותם. כשהכל יגמר אני מקווה שאצליח גם לצלם.בהצלחה לשנינו (שלושתינו ? )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.