עבור לתוכן

אוברקלוקינג רצחני?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה הגבול של הכרטיס הליבה ובזכרון?

עד כמה אני אוכל להמהיר את הכרטיס עם קירור טוב?

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אממממ ..... גג אבל גג .... 270/420

פורסם
  • מחבר

ואם אני אחבר אליו peltier?

עד כמה אני אוכל להמהיר את הכרטיס?

פורסם

ואם לסבתא היו גלגלים ?

זה היה הופך אותה לסמיטריילר ?

אולי תחבר אליו Peltier , תנסה להמהיר את הכרטיס , ותדווח לנו לכמה הגעת .

ואם הייתי בן תמותה רגיל , זה היה מפריע לי ? לא יודע !

פורסם
  • מחבר

אני מדבר ברצינות!

פורסם

אני מדבר ברצינות!

גם אני !

ואם אתה רוצה לדעת לאן תוכל להגיע , לא תדע עד שלא תנסה . אז שיהיה לך בהצלחה עם האוורקלוק , תאוריה לא ממש תעזור לך .

פורסם
  • מחבר

שאלתי היתה האם אני אוכל להמהיר את הכרטיס שלי יותר מ280 שזה המקסימום בתוכנה של אסוס?

האם אני יכול להמהיר אותו בתוכנה rivatuner יותר מ280?

בהנחה שיש קירור מים ::)

פורסם

בהנחה שיש קירור מים על הכרטיס , הגעת ל280 שזה המקסימום של התוכנה של ASUS , שאתה צריך תוכנה אחרת שתספק לך תדרים יותר גבוהים ?

פורסם
  • מחבר

נניח RivaTunner

פורסם

רגע , הגענו למבוי סתום ?

כן , ריבה טיונר תיתן לך תדרים יותר גבוהים מאשר התוכנה הזייפנית של ASUS , מכיוון שהתוכנה של ASUS מעלה את התדר של הכרטיס ביחס של 1 ל 3 , כלומר , אם העלית את התדר ב30 מגהרץ בתוכנה , השינוי האפקטיבי הוא של 10 מגהרץ בלבד , מכיוון שאין בכוונת ASUS להחליף כרטיסים פגומים , אבל הם כן רוצים לתת ללקוחות שלהם הרגשה שהלקוחות מוציאים את המיץ לכרטיס . אז אל תסתמך על התוכנה הזאת . תוריד ריבה טיונר , ותפתור לכולנו את הכאב ראש של השאלה : ואם ...

פורסם
  • מחבר

יש לי את ריבה טיונר!

תוכל להסביר איך היא פועלת לעומת זאת של אסוס?

פורסם

ריבה פועלת על עיקרון גישה ישירה לחומרה . התוכנה קוראת את התדר מתוך המחוללי התדר של הכרטיס ישירות ולא על ידי מה שמדווח על ידי הדריוורים , ואתה משחק עם החומרה . בגלל זה התוכנה הזאת יותר רצינית מכל שאר השטויות שיש .

פורסם
  • מחבר

אז ריבה טיונר ממהירה ביחס של 1:1 לעומת אסוס 3:1? או איך?

פורסם

אז ריבה טיונר ממהירה ביחס של 1:1 לעומת אסוס 3:1? או איך?

כן

עכשיו תסכים איתי , שאתה לא הולך לשים Peltier על הכרטיס מסך שלך ....

לגבי הקירור מים .... אולי , אבל לא נראה לי

פורסם

אממממ ..... גג אבל גג .... 270/420

חיפשתי במאגרי מידע של OC , ולא מצאתי אחד שעבר את ה 460 (ורק אחד הגיע לזה) לזכרונות. ואני מדבר על בנאדם שיש לו כסף לקנות 15 כרטיסי Ti 4600 אבל הוא אוהב להתחרע באוברקלוק...ולשחק להנאתו בחנקן נוזלי...!!!

גם המעבד (וכל העניין הזה אינדיבידואלי לשבב שיש לך ביד,כמו במעבדים רגילים) תוכל להגיע ל 260 - 270 אבל אני בספק רב אם תצליח לשלב בין השניים - 270/460...

הכי חשוב בכרטיס זה הוא מהירות הזיכרון. מה שאתה צריך לעשות הוא כדלהלן:

תוריד Power Strip - שם אתה יכול למתוח את ה OC עד פי 2 מהמהירות הנוכחית (כלומר 400/666) בתאוריה כמובן.

תעלה את הזכרונות כמה שתוכל, עד לשלב אחד לפני שיופיעו לך SH*T על המסך (Artifacts)

ואז לאט לאט (לאט) תעלה את מהירות המעבד הגראפי עד שלב אחד לפני אותו SH*T שציינתי למעלה.

אם אתה רוצה הסבר מדויק מפורט עם גראפים מטריצות וחישובים מתמטיים - תגיד לי ואשלח לך את הלינק.

(שיט - יש לי את זה בבית, אז אם תבקש תקבל רק בערב - אבל תאמין לי - זו הדרך ואין אחרת !!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים