עבור לתוכן

אוברקלוקינג רצחני?

Featured Replies

פורסם

1. מה ההבדל בין low level hardware overclocking

לבין hardware overclocking בתוכנה riva tuner

2. האם בתוכנה riva tuner אפשר לעשות אוברקלוקינג לcore 375 ולזכרון 600 עם קירור רציני?

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה כרטיס מסך ? ::)

פורסם
  • מחבר

Asus 7700 Geforce 2 ti 64mb deluxe

פורסם
  • מחבר

Kom תענה לי בבקשה על השאלה שלי

פורסם

לא בדקתי את העניין לעומק, אבל כנראה אחד מאפשר אוברקלוק ע"י הדרייברים, ואחד ניגש ישירות לכרטיס...

פורסם

כמו שKoM אמר, אבל אני חושב שזה יותר קשור שאחד משנה מהדרייברים והשני יותר ניגש לחומרה עצמה.

פורסם

ומה אמרתי ? ;D

פורסם

ראה ערך "עריכת ביוס בכרטיסי NVidia"

פורסם

Asus 7700 Geforce 2 ti 64mb deluxe

לא אולי אם

Geforce 3

פורסם
  • מחבר

אז תגידו לי אני יכול להמהיר את הכרטיס שלי שהוא אכשיו עומד ב 250 והמקסימום זה 280 למהירות של יותר מ300 בתוכנה RivaTuner?

פורסם

אתה בסדר?

אתה רוצה להעלות 50 mhz? תקנה קריסטל אורב תוריד לו את המאורר ושים מאורר חזק יותר כמו שעשו במדריך כאן באתר

ואז אולי תצליח

פורסם
  • מחבר

ואם אני אשים היטסינט ענק של מעבד ואחבר אליו מאורר 80ממ או אפילו קירור מים או Peltier

האם אני אוכל לעבור את ה300 או אפילו 350?

פורסם

ואם אני אשים היטסינט ענק של מעבד ואחבר אליו מאורר 80ממ או אפילו קירור מים או Peltier

האם אני אוכל לעבור את ה300 או אפילו 350?

אז תוכל לטוס למאדים עם הכרטיס הזה ... אם תשים עליו Peltier , אני לא חושב שהחום יגביל אותך , הדבר היחיד שיגביל אותך יהיה הסוף של השבב הגראפי שלך , שסביר להניח נגמר לו אי שם בסביבת ה400 מגהרץ או לא פחות .

פורסם
  • מחבר

ומה עם הזכרון?

בrivatuner אפשר הכי גבוהה להגיע ל600

האם עם קירור מטורף אני יכול להגיע למהירות כזאת?

פורסם

עם קירור חנקן נוזלי על הכרטיס מסך , אין מצב שתוציא מזכרונות של GTS יותר מ460 מגהרץ . פשוט אין מצב . הוא יעלה את עצמו באש הכרטיס שלך , לפני שיתן לך לעשות לו את זה . המתת חסד .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים