עבור לתוכן

בעיה - המחשב מקפיץ הודעה בלתי נראית אחת למספר שניות - למישהו יש פתרון??

Featured Replies

פורסם

בשבועות האחרונים יש לי בעיה שלא הצלחתי לעלות עליה. 
אני כותב בחלון מסוים - פתאום כותר החלון מ -כחול [פעיל] הופך לבן [-לא פעיל], כאילו לחצתי על חלון אחר, או כאילו המחשב הקפיץ הודעה כלשהי, אלא שאין שום הודעה או אפשרות לדעת מה הוא מקפיץ. 
זה מרגיז מאד, כי לפעמים אני תוך כדי הקלדה פתאום מזהה שה'סמן' כלל לא בחלון, כי החלון התנתק לשנייה, ואני "כותב באוויר"...
אודה לכל המסייע!

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד רעיון??

פורסם

תסתכל על "מנהל המשימות" שלך ותבדוק אילו תוכנות רצות ברקע... תסיר משם דברים לא רצויים, כמו כן תיגש ללשונית "הפעלה" ותבדוק אילו תוכנות מופעלות בהפעלה של המחשב תסיר תוכנות לא רצויות.

ממליץ לך להריץ סריקת CCLEANER על המחשב גם ברג'יסטרי ולהריץ בדיקת רוגלות ADWCLEANER

להפעיל מחדש ולבדוק אם הבעיה נמשכת.

פורסם

ניקוי זבל ע"י CCleaner לא יפתור שום בעייה. המטרה שלו היא רק לפנות מקום בדיסק הקשיח ולא יותר מזה.

אין לבצע ניקוי רישום בשום פנים ואופן, זה גורם יותר נזק מתועלת למערכת ההפעלה.

אם יש חשד לוירוס, אני ממליץ להריץ לפי הסדר הבא את התוכנות הבאות (Malwaretips.com ממליץ על הפעלתן על פי רוב לפי סדר זה בעת הסרת רוב סוגי התוכנות הזדוניות):

1. Rkill

2. Junkware Removal Tool

3. ADWCleaner

4. Malwarebytes Antimalware

5. Hitman Pro

6. במקרים מסויימים ייתכן ויהיה צורך לאפס את הדפדפנים לאחר הרצות תוכנות אלו, במידה והן מצאו משהוא, במיוחד אם הן מצאו משהו שפוגע בדפדפנים, כמו טולבר או תוסף זדוני כלשהו.

במקרים מסויימים, ייתכן ויהיה צורך להפעיל את 3 התוכנות הראשונות במצב בטוח עם רשת.

נערך על-ידי dor123

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים