עבור לתוכן

הרחבת זיכרונות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רוצה להרחיב את הזיכרון RAM במחשב 

כרגע יש לי 2 סטיקים כל אחד של 2GB של Kingstone DDR3 1333Mhz

חיפשתי משהו ומצאתי את זה:

http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158..166..347.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=16375&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

זה יתאים לי? בדקתי שזה אותה סדרה ושניהם CL9

זה הלוח אם שלי

e8e09258b3a24956bf39830698116c46.png

ואלה הזיכרונות שיש לי כרגע:

DOf1WOI.png

פורסם

א. קח בחשבון שהלוח שלך אמור לתמוך בעד 16GB סה"כ.

ב. אין להם רשימת זיכרונות תואמים ובמקומות אחרים לא ראיתי תמיכה בזיכרונות 8GB. הלוח לא חדש, קח בחשבון סיכון לגבי התאימות. כמו שהציע אור, אם לא יציעו לך בארץ אפשרות לבדוק/להחזיר, לך על איביי או על עלי אקספרס.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של דרובו

ב. אין להם רשימת זיכרונות תואמים ובמקומות אחרים לא ראיתי תמיכה בזיכרונות 8GB. הלוח לא חדש, קח בחשבון סיכון לגבי התאימות. כמו שהציע אור, אם לא יציעו לך בארץ אפשרות לבדוק/להחזיר, לך על איביי או על עלי אקספרס.

אז יכול להיות שעדיף לי לקנות 2 סטיקים של 4?

http://ksp.co.il/?select=.1038..392..166..99.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=12610&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

פורסם
ציטוט של דרובו

חחחח אתה חושב שאני ממליץ על דברים סתם? :P

http://forum.overclockers.ua/viewtopic.php?f=3&t=150313

"I can testify that my friends 790xt-ud4p can take 32gb ram, it was slow stuff(1333) but it worked, it can even take ES 16gb modeules(double high bests) for 64gb, BUT you MUST set perfect timings and that stuff wouldnt oc by even 5mhz without errors..... those modules where ECC or FB or something like that tho.....not even supported by the board according to the book....
Im betting the OP can get 32gb ram working without to much effort....but im also betting it could hamper his OC a bit or at least ram oc.... should be fun tho.....

Thuban CPU's Both memory controllers are 72 bit (64bit for data transfer + 8 bit for error correction). That is why those ECC modules ran flawlessly. I think ECC memories do not only rely on the board but the BIOS and socket also. I wanted to know this since I bought this CPU, you made it confirmed.:

אני בודק בפורומים אחרים לבדוק האם עבד. מסתבר שה790XT יכול גם לפעול עם 32GB, ואפילו 64GB (רק שצריך מאוד לדייק עם התזמונים)

אז הייתי אומר שזה דיי בטוח.

@Idan Yoffe לדעתי זה לא יהיה חכם אם תרצה להמשיך להוסיף עוד RAM.

קנה את ה8GB (או בKSP או בEBAY) ותהנה :)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אור כהן

http://forum.overclockers.ua/viewtopic.php?f=3&t=150313

אני בודק בפורומים אחרים לבדוק האם עבד. מסתבר שה790XT יכול גם לפעול עם 32GB, ואפילו 64GB (רק שצריך מאוד לדייק עם התזמונים)

אז הייתי אומר שזה דיי בטוח.

@Idan Yoffe לדעתי זה לא יהיה חכם אם תרצה להמשיך להוסיף עוד RAM.

קנה את ה8GB (או בKSP או בEBAY) ותהנה :)

להחליף את 2 הסטיקים שלי ב 8 חדש ולסגור עניין?

פורסם

מה? לאא :P

קנה סטיק 8 אחד (לדעתי עדיף לך קודם לנסות מאיביי ולחסוך המון כסף - 100 ש"ח במקום 240) ותראה אם עובד יחד איתם. אם עובד - מצויין, אם לא, נסה עם סטיק אחד. מקסימום קנה אפילו עוד סטיק שיהיה לך 16 ב200 ש"ח סה"כ.

לחלופין אתה יכול פשוט לרכוש את הסטיק בKSP ב240 ולראות אם הוא עובד יחד עם מה שיש לך כרגע. אם כן - תעפיל יחדיו. אם לא - שים רק אותו.

פורסם
ציטוט של אור כהן

חס וחלילה, רק שזה לא מופיע בנתונים רשמיים, אז יש סיכון מסוים שאולי זה עובד עם דגם אחד ולא עם אחר. לפחות באינטל מתחילת ה-DDR3 יכולים להיות גם שני זיכרונות זהים מבחינת כל הנתונים והתזמונים ועדיין להתקבל שונה לחלוטין.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אור כהן

מה? לאא :P

קנה סטיק 8 אחד (לדעתי עדיף לך קודם לנסות מאיביי ולחסוך המון כסף - 100 ש"ח במקום 240) ותראה אם עובד יחד איתם. אם עובד - מצויין, אם לא, נסה עם סטיק אחד. מקסימום קנה אפילו עוד סטיק שיהיה לך 16 ב200 ש"ח סה"כ.

לחלופין אתה יכול פשוט לרכוש את הסטיק בKSP ב240 ולראות אם הוא עובד יחד עם מה שיש לך כרגע. אם כן - תעפיל יחדיו. אם לא - שים רק אותו.

אני מעדיף לא לקנות דברים כאלה מחו"ל

אני אוהב שיש לי אחריות ואת האופציה לבוא לבן אדם ולהתעצבן עליו אם לא עובד לי :D 

פורסם

טוב :)

רק שים לב שזה יותר מפי 2 במחיר - יכול להיות לך 20GB DDR3 במקום 12GB DDR3 באותו מחיר, רק כדי שתבין את ההבדל. אני תמיד אוהב להתרעם מול המוכרים באליקספרס ואיביי.

אבל אתה יודע... מה שמכין לך את הטוסט... מה שהופך לך את החביתה...

הזכרון בKSP יעשה עבודה מצויינת לדעתי.

@דרובו

מסכים לגמריי. ברור שיש כאן סיכון - אבל תמיד יש סיכון (גם כאשר אתה רוכש זכרונות מתאימים על פי הרשימה!!)

ברור שהסיכון כאן גדול יותר (כאשר אתה רוכש זכרון שלא מופיע ברשימה) - אבל אגלה לך סוד - אף זכרון שבו השתמשתי לעולם הופיע ברשימה המומלצת. מדובר ברשימה מצומצמת - ואת ההנחה שלי ביצעתי על ידי מידע יחסית אמין באינטרנט.

אני מקווה שהסיכון הזה יהיה לטובתו של פותח הדיון - אבל אם לא כך, הסיכון עדיין מאוד קטן, כי באפשרותו להחזיר את הזכרון.

פורסם

I rest my case :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים