פורסם 2017 במאי 38 שנים שלום לכולם. הבעיה מזכירה את הבעיה שקורה כשאין קודאקים בנגני ווידאו והווידאו נתקע כזה. אני לא מצליח לפתור את זה. הורדתי jave הכי חדש וגם above flash ושום דבר לא עוזר. ניסיתי גם דפדפנים שונים מכרום ולא עובד גם.בנגן הווידאו (MPC), אני רואה סרטים וסדרות בHd והכל עובד פיקס... יש לציין שכשאני מוריד את האיכות למשל מ1080 ל480 הווידאו לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?אשמח לעזרה כי זה לעסקתודה
פורסם 2017 במאי 48 שנים מחבר ניסיתי אחרים. בכל דפדפן זה עושה את זה... השאלה היא איך אני מוודא שמבחינת flash ו-java והדברים האלה הכל מוגדר? הורדתי גרסאות הכי חדשות...
פורסם 2017 במאי 88 שנים זה נשמע כמו בעיה במהירות גלישה.. אם באיכות פחות טובה זה לא נתקע.. צלם תוצאות SPEEDTEST אתה מחובר עם כבל רשת או WIFI ?
פורסם 2017 במאי 108 שנים מחבר כבל רשת זה לא בעיית buffering. לא נתקע בגלל האינטרנט. יש משהו בהגדרות של הדפדפנים שגורם לתקיעות... הבעיה היא בדיוק כמו הבעיה שחסק קודאקים בmpc או כל נגן ווידאו אחר.
פורסם 2017 במאי 128 שנים תפתח את מנהל המשימות או את צג המשאבים בזמן ניגון סירטון ותראה מה ניצול המעבד. יכול להיות שהמחשב לא סוחב כבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.