פורסם 2004 במאי 1121 שנים שלשום או אתמול הרכבתי את המחשב וכבר נדלקו לי שתי נורות על לוח האם, שהוא ABIT NF7, אחת ירוקה ואחת אדומה.בהתחלה שמחתי וחשבתי שזה ישמש כתחליף זמני קטן לקטודה אדומה וירוקה שאני אמקם בעתיד, אבל עכשיו אני מתחיל לדאוג כי אולי שני האורות האלה בעצם מסמלים תקלה מסויימת שיש במחשב? אז יש תקלה או לא?
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מחבר יש לך חוברת שמצורפת ללוח בטוח מפורט שם מה אומרות הנורותאחי יש שתי חוברות והם די עבות ואין לי כוח לקרוא אותםאני יודע שחצי מהאנשים פה משתמשים בלוח אם דומה לשלי אז חשבתי ישר ידעואני אחכה עד מחר, אם אף אחד לא ייענה אז אני אקרא את החוברת.
פורסם 2004 במאי 1121 שנים אתה לא צריך לקרוא את כל החוברת , פשוט תעבור עליה קצת במהירות עד שתמצא את זה...לוקח בדיוק כמה דקות.אז.....RTFM!
פורסם 2004 במאי 1121 שנים זה נורמלי לי יש IC7MAX3 וגם יש שתי נורות דולקות... אדום וירוק.. אחד ליד השני זה
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מחבר זה נורמלי לי יש IC7MAX3 וגם יש שתי נורות דולקות... אדום וירוק.. אחד ליד השני זהטוב תודה אחירק ליתר ביטחון אני אעסור על החוברת ממחר כדי לבדוק מה זה האורות האלה.
פורסם 2004 במאי 1121 שנים לפעמים בלוחות יש שתי לדים אחד שהמחשב מחובר לחשמל והשני זה שאיזה פיצ'ר פעיל למשל AGPX8 או SATA וכו.. אין מה לדאוגאם זה היה משהו רציני זה היה מצפצף הם לא יסמכו על זה שלכולם יש חלון במארז (:
פורסם 2004 במאי 1121 שנים הנורה הירוקה דלוקה כשהלוח מקבל חשמל (גם אם המחשב לא דלוק)הנורה האדומה דלוקה כשהמחשב דלוק.עכשיו למה לי יש עצבים גם לסרוק בשבילך מהManual? זהו ספר דיי קצר, הסיבה שהוא כזה "עבה" זה בגלל שיש בו 5 שפות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מחבר הנורה הירוקה דלוקה כשהלוח מקבל חשמל (גם אם המחשב לא דלוק)הנורה האדומה דלוקה כשהמחשב דלוק.עכשיו למה לי יש עצבים גם לסרוק בשבילך מהManual? זהו ספר דיי קצר, הסיבה שהוא כזה "עבה" זה בגלל שיש בו 5 שפות.עכשיו מתי לב לזה אחיתודהאבל נדמה לי שהתבלבלת:הנורה האדומה אצלי דלוקה כל הזמן גם כשהמחשב כבוי, אז בעצם היא זאת שנדלקת כשהמחשב מקבל חשמלוהנורה הירוקה נדלקת רק כשאני מדליק את המחשב.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים אדום דלוק כשיש מתח מהספק.ירוק כשהמחשב דלוק.אצלי זה הפוך, בכל אופן, זה תלוי בלוח,אצלי D14 זה צבע ירוק וV21 זה צבע אדום.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.