עבור לתוכן

מחפש מאורר טוב ל-SP94

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שהSF רועש באותה המידה כמו האנרמקס?

באתר היצרן רשום כי האנרמקס הוא 34 והSF הוא 48. זהו בהחלט הפרש מכובד.

פורסם

אנחנו מדברים על האנרמקס שהו מאורר שעושה 35 דציבל במצב מקסימלי!

כרגע יש לי מאוורר של 38 וזה לא רועש כל כך, אז עם האנרמקס פחות 3 דציבל זה סבבה לחלוטין אני חושב.

35 דציבל זה רועש?? לדעתי זה סביר +.

אבל זאת כמובן רק דעתי.

פורסם

לאאא.

אבל תסתכל במה שרשמתי על המהירות שהSF מגיע עים החיישן ב50 מעלות: 3600 סל"ד - ובמהירות זו הוא פחות רועש (בכרך כמו ה-Enermax).

ה-SF ממממששש מרעיש רק במהירות המקסימלית שלו שזה ב-5000 סל"ד +- (אים אני לא טועה).

פורסם

אוקיי אבל עדיין, האנרמקס הוא 35 דציבל , שזה ממש כלום! וזה במהירות מקסימלית ככה שזה מעולה לחלוטין.

פורסם

אכן כן. אים שמעת מה זה 35 דציבלים וזה בסדר מבחינתך - אז סבבה ;) .

לי זה הפריע קצת לישון בלילה ...

פורסם

כרגע יש לי מאוורר של 38 דציבל כפי שאמרתי, הוא קצת מציק אבל לא משהו מעצבן ממש, יש הבדל נשמע לאוזן בין 38 ל35?

פורסם

בקושי תשמע הבדל, בכלללל לא משמעותי..

לאאא.

אבל תסתכל במה שרשמתי על המהירות שהSF מגיע עים החיישן ב50 מעלות: 3600 סל"ד - ובמהירות זו הוא פחות רועש (בכרך כמו ה-Enermax).

ה-SF ממממששש מרעיש רק במהירות המקסימלית שלו שזה ב-5000 סל"ד +- (אים אני לא טועה).

מי שחשוב לו השקט שישכח מהסמארט פאן

ב3600 הוא מרעיש, מי שיגיד שהוא לא מפריע זה רק בני אדם שהתרגלו או שרעש לא מפריע להם כל כך

פורסם

כל אחד קורא רק קטע אחד מהתגובה שלי.

והאמת, זה ממש מעליב  :'( . השקעתי ממש המון בכתיבה של ההודעה הזאת (ימים ולילות ... ;) )

בכל אופן, אמרתי שהSF מרעיש.

היתרון של הSF שהוא בא במקור גם עים חיישן חום, ועכשיו אני אצטט מההודעה הראשונה שלי:

אז חשבתי על פיתרון, ולאחר שניסיתי את הפתרון הנ"ל אני ממש מרוצה  ;D .

שמתי לו את הSF80, והוא עובד עים חיישן החום.

כך שכאשר המחשב במצב "מנוחה" (סתם גלישה באינטרנט וכ"ו) הוא בכלל לא רועש מכיוון שה-SF עובד במהירות ממש נמוכה (כ-2300 סל"ד), ועדיין המחשב קר.

אבל במצב עבודה מאומצת ה-SF מתחיל להרביץ סיבובים והוא מגיע לכ-3600 סל"ד ---> שזה ממש רועש (כמו ה-Enermax92mm).

אבל לפי התאוריה שלי, כאשר המחשב במצב עבודה מאומצת, בד"כ גם הרמקולים עובדים בפול-ווליום, ואתה בכלל עסוק בלארגן התקפת נגד בC&C ... ככה שאתה בכלל לא מרגיש ברעש.

עכשיו הבנת?

הוא אכן רועש, אבל "בזמן הנכון"...

בשביל לקבל את התפוקה המצויינת מה-Enermax92mm (המצוין, אים יורשה לי להגיד{ויורשה לי ;D}), אתה צריך להשאיר אותו קבוע על המהירות הגבוהה, והרעש מתחיל לעצבן מידי פעם.

.

פורסם

לא ממש, כי אני מאמין שהSP יתן תוצאות טובות גם שהאנרמקס על בינוני,

זה כל הקטע בטכנולוגיית היטפייפס וכל המבנה של הSP זה לתת קירור טוב גם עם מאורר חלש

קשה לי להאמין ש42CFM (ב92 מהירות בינונית) לא יספיקו, אני עם SLK שזה סינק שדורש יותר דחיפת אוויר מהSP עם מאורר 32CFM

והוא נותן ביצועי קירור סבירים+

ובקשר לרעש על מהירות בינונית..קשה לי מאווווווד להאמין שיש בן אדם שיפריע לו 26dbA... (גם 33dbA על מקסימום לא כזה מפריעים אבל לחלק מהאנשים כן..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים