פורסם 2017 באפריל 248 שנים שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם H61m וקיבלתי לוח אם Z77 עם מעבד חדש יותר. האם אני יכול להעביר את הכונן הקשיח ישירות או שיש צורך לעשות משהו לפני כן? כרגע מותקנת מערכת הפעלה Win10.
פורסם 2017 באפריל 248 שנים היי תנסה. יעבוד ? יעבוד. לא ? אז תצתרך להתקין מחדש. דווקא חלונות 10 סלחנית למדי בנושא הזה. מה שכן, יכול להיות שתצתרך לאקטב מחדש.
פורסם 2017 באפריל 248 שנים מחבר ציטוט של askme היי תנסה. יעבוד ? יעבוד. לא ? אז תצתרך להתקין מחדש. דווקא חלונות 10 סלחנית למדי בנושא הזה. מה שכן, יכול להיות שתצתרך לאקטב מחדש. מה הכוונה בלאקטב מחדש? לבצע אקטיבציה של חלונות?
פורסם 2017 באפריל 248 שנים אתה יכול להעביר ככה זה יעבוד עם חלונות 10 בדוק. אך עדיף שתעשה פקודה זו לפני: “sysprep" תריץ אותה (תמצא אותה) מהתוך תקיית חלונות שם ..לא זוכר אני חושב GENERAL כאופציה. הוא מסיר דרייבים ומכין את המערכת להעברה של לוח חדש.. עניין הבעייתי אולי בשתיהם היא "חוקיות" החלונות אחרכך..כלומר יש להפעיל מחדש ACTIVATION בהצלחה
פורסם 2017 באפריל 248 שנים ממליץ לך גם לעשות אימג' לכל הדיסק הקשיח בתוכנה כמו אקרוניס או גוסט.. רק שיהיה לך למקרה חירום
פורסם 2017 באפריל 248 שנים מחבר ציטוט של wildstar1 אתה יכול להעביר ככה זה יעבוד עם חלונות 10 בדוק. אך עדיף שתעשה פקודה זו לפני: “sysprep" תריץ אותה (תמצא אותה) מהתוך תקיית חלונות שם ..לא זוכר אני חושב GENERAL כאופציה. הוא מסיר דרייבים ומכין את המערכת להעברה של לוח חדש.. עניין הבעייתי אולי בשתיהם היא "חוקיות" החלונות אחרכך..כלומר יש להפעיל מחדש ACTIVATION בהצלחה זה לוח האם השני שהכונן עובר, בפעם הראשונה הלוח התקלקל בתקופת האחריות והוחלף במעבדה. הפעם אני מחליף ללוח ומעבד חזקים יותר. אחרי הכל פשוט להתקין את התוכנות של הלוח וכרטיס המסך מחדש?
פורסם 2017 באפריל 278 שנים מחבר תודה לכולם, הניתוח עבר בהצלחה והחולה חי ועובד נהדר. הבנייה הראשונה שלי אי פעם (צריך עוד לעבוד קצת על סידור כבלים)
פורסם 2017 במאי 28 שנים ציטוט של wildstar1 אתה יכול להעביר ככה זה יעבוד עם חלונות 10 בדוק. אך עדיף שתעשה פקודה זו לפני: “sysprep" תריץ אותה (תמצא אותה) מהתוך תקיית חלונות שם ..לא זוכר אני חושב GENERAL כאופציה. הוא מסיר דרייבים ומכין את המערכת להעברה של לוח חדש.. עניין הבעייתי אולי בשתיהם היא "חוקיות" החלונות אחרכך..כלומר יש להפעיל מחדש ACTIVATION בהצלחה מסכים לחלוטין שזו הדרך הנכונה לבצע זאת. לגבי האקטיבציה. ישנה אפשרות בחלונות 10 לבצע כריכה של מפתח האימות עם חשבון המקיירוסופט שלך .. מה שמקל על האקטבציה באופן אוטומטי כאשר מבצעים התחברות (login( למערכת עם אותו חשבון עוד מידע בנושא : https://support.microsoft.com/en-us/help/12440/windows-10-activation נערך 2017 במאי 28 שנים על-ידי Y.E
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.