עבור לתוכן

מפרט למחשב<2000-3000ש"ח>רגע לפני קנייה.בתודה מראש לכל העונים.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

מהשיטוט שלי פה באינטרנרט ביומיים האחרונים גבשתי לעצמי איזה  מפרט ואודה לכם אם תאשרו אותו.אני חייב לציין שהמחשב מיועד לצרכים הבאים:

1-גלישה באינטרנט<שעתיים ביום>.

2-צפייה בסרטי DVD.<שימוש עיקרי>

3-ממש לא משחקים.<באופן די ברור:אני לא משחק בכלל.>

4-צפייה בטלוזיה באמצעות כרטיס טלויזיה.

אז הנה המפרט:

מעבד-AMD 2500XP BOX CPU

לוח אם-יש 2 אופציות :ABIT NF7 SL או EPOX 8RDA+V2.1.על מה הייתם ממליצים?

כרטיס מסך-פה טמון הכלב..קבלתי המון הצעות ואני ממש מבולבל אנא עיזרו לי .הנה חלק מההצעות:

1-CLUB 3D RADEON 9200 128 BIT

2-SAPPHIRE ATLANTIS RADEON 9200

3-CLUB 3D GEFORCE 4 MX 440-8X

4-NVIDIA GEFORCE TI 4200

5-CLUB 3D GEFORCE 4MX 440.כפי שהבנתם בלאגן שלם.אני חייב לציין שחבר שלי אמר לי לא להתקרב לשום כרטיס מסך אלא רק של חברת ATI  מסוג RADEON 9000+ .הוא צודק?<כפי שאמרתי אני לא מתכוון לשחק בכלל במחשב>

הארד דיסק-הבנתי מכולם:WD 80GB <הבנתי גם שיש 2 סוגים SATA ו-PATA.מה לקחת?>חבר שלי שוב אמר לי לא להתעסק עם WD אלא רק עם MAXTOR.לשמוע לו? :)

זכרון-הבנתי מכולם שאם אני לא משחק אז מספיק לי רק 256MB זכרון.רק רציתי לדעת איזה מהירות ומאיזה חברה.האם רק סמסונג?

מארז-בנושא זה יש הסכמה כללית:COMPUCASE 6A19 300W.חבר שלי שוב אומר שאני חייב לקחת 450W ו-300W זה ממש לא טוב.

DVD-כפי שציינתי זה החלק השימושי במחשב שלי .אז מה לקחת..ליטאון,אסוס,?הבנתי שרק לא LG.בקיצור מחכה להמלצתכם.

מקלדת ועכבר יש לי.

כונן דיסקטים-TAAC 1.44MB

כרטיס טלויזיה-אני חייב לציין שאין לי לא כבלים ערוצי זהב וכו'.גם לא שקע TV.אני רוצה לראות ערוץ 1 ו-2 באיכות טובה .על איזה כרטיס טלויזיה הייתם ממליצים.<הבנתי שיש היום כרטיס טלויזיה שלא צריך מסך אלא פשוט אתה מתחבר לאינטרנט וצופה בערוץ1 או 2 ללא טלויזיה..?>

מסך-יש לי מסך NEWRON 15'' שאחליף אותו רק בעוד 3 חודש.

בקיצור עד כאן המפרט.בתודה מראש לכל העונים והמייעצים למיניהם.התקציב כמו שאמרתי 2000-3000 פחות או יותר..

בתודה מראש שוב.

שי

פורסם

בבקשה:

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 541.11 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 571.16 ] 1

Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 374.28 ] 1

Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 455.13 ] 1

Video Cards : Club3D Radeon 9200 128MB 128bit VIVO TV/DVI Video Card [ ¤ 503.04 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.93 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 190.35 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 323.49 ] 1

סה"כ: ¤ 3011.49

אוקי, מעבד - כמו שבקשת.

הלוח אם - בגלל שיש לו כרטיס קול מובנה מעולה שיעזור לשפר את חווית הצפיה בDVD.

זכרון - פשוט ורגיל של סמסונג. אתה באמת לא צריך יותר מזה לצרכים של צפייה בDVD וגלישה באינטרנט.

דיסק קשיח - בעבר הייתה סטיגמה על WD שהם לא טובים, אבל זה כבר לא תקף היום... הם וMAXTOR הם פלוס מינוס שווי ביצועים...

כרטיס מסך - נתתי לך כרטיס מסך שיש לו כניסה לוידאו, מה שחוסך קנייה של כרטיס טלוויזיה. אני מדגיש: מכיוון שלכרטיס אין ממיר, תוכל לראות דרכו רק ערוץ 1,2 ו10. כל הערוצים האחרים שבאים בחבילות של כבלים לו יעבדו. לכן, אם בעתיד תרצה לראות טלוויזיה עם כבלים, תאלץ לקנות כרטיס טלוויזיה.

כל שאר הדברים סטנדרטיים... באמת שאין הבדל משמעותי בין הכוננים.

בקשר לספק: למפרט מחשב בעל כרטיס מסך שזולל המון אנרגיה ומלא כוננים אופטיים, באמת כדאי ללכת על ספק של 400W+. אך אני מביא לך ספק שנותן באמת 300W (לא כמו הספקים האחרים שמצהירים משהו אחד ומספקים משהו אחר), ואתה לא זקוק ליותר מזה.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על ההתייחסות.

לגבי הכרטיס מסך כפי שציינתי חבר שלי אמר לי לא להתעסק עם שום כרטיס רק עם חברת ATI RADEON בגירסאות ה-9000+ .אז בכל זאת ללכת על מה שהמלצת?

לגבי הכרטיס טלויזיה לא הבנתי את העניין של הממיר.תראה כפי שאמרתי אין לי טלויזיה ולא כבלים וכו'.<ובעצם לא יהיה לי גם בעתיד>.אז אתה אומר שאם יהיה לי כרטיס טלויזיה אני יוכל לראות ערוצים אחרים בלי להתחבר לכבלים או לערוצי זהב או ליס..? ובכרטיס מסך שהבאת לי האם אני יכול לראות טלויזיה ערוץ 1,2,10 ללא אנטנה?<אין לי גם שקע לאנטנה אחי.או כל חיבור אחר.אני גר בבני ברק..>

בתודה מראש

שי

פורסם

כרטיס מסך - נתתי לך כרטיס מסך שיש לו כניסה לוידאו, מה שחוסך קנייה של כרטיס טלוויזיה. אני מדגיש: מכיוון שלכרטיס אין ממיר, תוכל לראות דרכו רק ערוץ 1,2 ו10. כל הערוצים האחרים שבאים בחבילות של כבלים לו יעבדו. לכן, אם בעתיד תרצה לראות טלוויזיה עם כבלים, תאלץ לקנות כרטיס טלוויזיה.

לכרטיס מסך הזה יש כניסת וידאו, אין לו טיונר, מה שאומר שאם אין לו ממיר של כבלים או יס, הוא לא יוכל לראות טלויזיה.

בכרטיס טלויזיה יש טיונר שאותו אפשר לחבר לאנטנה או לשקע כבלים אנלוגים.

אני לא יודע גם אם כרטיס טלויזיה יעזור לו ----> ( ובכרטיס מסך שהבאת לי האם אני יכול לראות טלויזיה ערוץ 1,2,10 ללא אנטנה?<אין לי גם שקע לאנטנה אחי.או כל חיבור אחר.אני גר בבני ברק ) לא הבנתי איך אתה רוצה לקלוט ערוץ 1 ו-2 בלי אנטנה.

פורסם

אני חושב שאתה חייב חיבור לאנטנה של הבנין (שקע מיוחד שיש בקיר)

הרי זה לא אנטנה בפני עצמה

אני מרחם עליך

תעבור עיר

:{

פורסם
  • מחבר

מעבר לבעיה של כרטיס הטלויזיה למישהו יש הערות למפרט שנתן אוריפ?

בתודה מראש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים