עבור לתוכן

מחפש לוח אם תואם 3770K

Featured Replies

פורסם

אין מעבדות שמתקנות לוחות אם

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
ציטוט של Nihility

יש מעבדות תיקון בארץ שמסוגלות לתקן לוח אם ב300 שקל?

ממליץ לך לחפש בגוגל "תיקון לוח אם", עולות לא מעט תוצאות, תשאל אם הם יודעים לטפל בזה. מדובר במעבדות שעושות תיקונים ברמת הרכיב, בעיקר ללוחות של ניידים. 

פורסם

היה לי גם בעיות דומות,הצלחתי לעלות על הבעיה עם הרצת בדיקת זכרונות ארוכה (עם לינוקס דביאן) היו הרבה שגיאות שקרו פעם ב .החלפת זכרונות סידרה הכל.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Yosef Peretz

היה לי גם בעיות דומות,הצלחתי לעלות על הבעיה עם הרצת בדיקת זכרונות ארוכה (עם לינוקס דביאן) היו הרבה שגיאות שקרו פעם ב .החלפת זכרונות סידרה הכל.

הרצתי עכשיו כל הלילה memtest אבל זה לא מצא כלום (רץ 4 פעמים בסה"כ).

אתה יכול לספר לי איזה בעיות בדיוק היו לך ומה המפרט של המחשב?

ואיך קוראים לבדיקת זכרון בדביאן?

פורסם

יש איזו מחלה מדבקת לz77???

גם בz77 שלי, המחשב לא עולה עם כרטיס מסך מחובר, אבל רק לסלוט הראשון. 

מזלי שהסלוט השני (האיטי יותר) עובד בינתיים. אגב גם אני חווה איטיות מסוימת מהביוס בהדלקת המחשב אבל כל עוד סוחב..

פורסם

אופציות:

לוח TZ77A - עולה 74.38 אם אתה מזמין מהאפליקציה - כך שאין מכס. סה"כ 271 ש"ח כולל משלוח ומיסים. (כולל 6 כניסות SATA)

לוח P8Z68-V LE עולה 68.81 דולר באפליקציה, גם ללא מכס. מחיר סופי הוא 251 ש"ח כולל משלוח ומיסים (כולל 6 כניסות SATA)

לוח P8P67 EVO עולה 73.38 דולר באפליקציה - מחיר סופי 267 ש"ח. (כולל 8 כניסות SATA)

לוח P8P67 עולה 69.48 דולר באפליקציה, מחיר סופי 253 ש"ח (כולל 8 כניסות SATA)

פורסם

עדכון קטן לגבי הלוח שלי.

פתחתי הבוקר את המחשב כדי לעשות קצת ניקיון לפני פסח.

אמרתי לעצמי בוא ננסה לחבר את כרטיס המסך לסלוט הראשי שוב ונראה מה קורה.. הסלוט עבד לכמה שניות!! הרגשתי מלך העולם לרגע, עד שהזזתי קצת את המארז ועוד פעם זה התחרבש.. שיחקתי עם זה כרבע שעה כשאני אוחז בכרטיס בכל מיני מקומות שונים כולל כיפוף הלוח לפה ולשם חח פירקתי את כל החוטים וחיווטתי מחדש. כלום לא עזר.  מעניין מה הבעיה :huh:

גם איפוס לcmos פירוק והרכבת הזיכרונות. כלום. לעזאזל X_X

נראה לי שאני אזמין לי בהזדמנות z77 כמו שלמעלה, של biostar. אני לא חושב שהוא בהרבה פחות טוב מהz77 הנוכחי. אולי אפילו יותר טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים