פורסם 2004 במאי 1021 שנים המכשיר הוא מחברת Normande, דגם ND-550 כתוב לי פה שהוא תומך ב: DVD/CD/HDCD/Mp3/CD-R/CD-RW "מחיר צרכן בחנויות: 890 ש"ח" : המכשיר לא לצורך קנייה, אלא מתנה מקרנות השוטרים. אני צריך לדעת אם הוא שווה משהו או אם לקחת איזה מתנה אחרת. אגב הוא בא גם עם איזה שעון יד...
פורסם 2004 במאי 2221 שנים גם אני ראיתי את המודעה הזו, יש ד"א אפשרות לקבל 300ש"ח במקום המתנה.אני חושב שזו אופציה עדיפה כך שאפשר להשקיע עוד כ-150ש"ח ולרכוש מכשיר טוב יותר מאחר וחפשתי ב-ZAP ומצאתי עליו רק ביקורת אחת (אמנם טובה) אבל זה ממש לא מספיק כדי לקבל תמונה ברורה יותר על המוצר.
פורסם 2004 במאי 2221 שנים אם אתה מחפש דיוידי פשוט אז אני מאמין שזה יעשה את העבודה.אני לא הייתי בונה עליו כל כך (לא שמעתי על החברה הזאת)
פורסם 2004 במאי 2321 שנים תבדוק אם הוא קורא VCD SVCD DVCD ... DVD תומך בפרומטים הישנים יותר כגון VCD ו-SVCD ... ועוד דבר אם כבר מדברים פה אל מכשיר דיוידי יש לי גם אחד של טושיבה דגם SD-210E מה אתם אומרים עליו? הוא טוב והאם שווה לי למכור אותו? כי אין לי שלט עליו
פורסם 2004 במאי 2521 שנים אל תיקח יש אפשרות לקחת מקרר לאוטו זה דבר כלי זה גם מקרר וגם מחמם ואתה יכול גם לשים את זה בחדר לשמור בפנים פחיות בירה חופשי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.