פורסם 2017 במרץ 288 שנים שלום לכולם, יש ברשותי מחשב גיימינג ב7 וחצי אלף שקל. מעבד i7 6700k gtx 1070 g1 16 giga ram 250 ssd וכו', בקיצור מחשב פצצה. כשקניתי אותו והתקנתי עליו משחקים הכל עבד נפלא, כל המשחקים ההכי כבדים עבדו חלק על הגרפיקה המקסימלית. מפה לשם, היום ניסיתי לשחק שוב וכל משחק שאני נכנס אליו תקוע ממש, בקטע כזה שאי אפשר לשחק מרוב התקיעות... כמו כן אני חייב לציין שהמחשב חדש לחלוטין, שיחקתי בו אולי 12 שעות במצטבר והמחשב מכובה כל הזמן. יש למישהו רעיונות מה גרם לכך? כמו כן בדקתי את הזיכרון בעת פעולת המשחק (bf hardline) נוצלו 17 אחוז מהcpu ו32 אחוז מהזיכרון ע"י המשחק והמערכת. בעת הפעלת המשחקים לא פעלו אף תוכנות ומשחקים אחרים ברקע. משום מה המשחק נתקע... ממש מוזר. תודה על העזרה! נערך 2017 במרץ 288 שנים על-ידי Pavel Yasko
פורסם 2017 במרץ 288 שנים תנסה לעשות סריקות עם אנטיוירוס ועוד תוכנות כמו spybot ו- Malwarebytes. תנסה להסיר את המשחק ולהתקין אותו מחדש (רק להיזהר על השמירות ). נסה להריץ 3DMark ולראות אם הביצועים תקינים. אחרי כל זה הדבר הבא שהייתי עושה זה מפרמט. אם גם זה לא עוזר זאת כבר כנראה בעיה באחד הרכיבים.
פורסם 2017 במרץ 298 שנים ואווו קודם תסיר לחלוטין את התוכנת מסך/ דרייברים (NVIDIA ,AMD) , ותתקין מסודר מחדש לכרטיס הנוכחי או מהדיסק שקיבלת הכי טוב..לפני כל היתר. ולא כתבת אז אני משאר שהספק כוח הינו חזק מספיק.. נערך 2017 במרץ 298 שנים על-ידי wildstar1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.