עבור לתוכן

המלצה לזכרונות PC4000 ל OC

Featured Replies

פורסם

חשבתי להביא מחו"ל, אבל בגלל ענייני תאימות והחזרה ויתרתי על זה.

עכשיו אני מחפש גיגה של זכרון PC4000 ל OC.

שמעתי שיש זכרונות שמבוססים על ציפ' שנקרא 43B והוא אמור להיות טוב, למשהו יש מושג בקשר אליו?

חשבתי על:GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4000 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit ב 1750 ש"ח כך שהם בתקציב יפה, יש רעויונות אחרים? לא חייב מ PCH אפשר גם זיגזג או מהדובים...

לינק לזכרון: http://pch.co.il/docs/pd1663951379.htm

תודה.

פורסם

לא מצאתי ביקורת על הזכרונותשל GEIL לפחות לא בדיוק אלה שבקישור

אבל מצאתי ביקורת שיש בה כמה סוגים של 1GB DUAL PC4000 ואיך כולם באוברקלוק:

http://www.ocprices.com/index.php?rev_id=188&page=1&action=reviews

במחיר שאפשר לקנות זכרונות לאוברקלוק אפשר לקנות מעבד+לוח חדשים לא חבל? ::) ::)

פורסם
  • מחבר

כן, אבל יש לי כבר A64 3200+ ואני קונה GA-K8NNXP או Chinatech Zenith...

פורסם

לוחות גיגהבייט יותר אמינים מלוחות צ'אינק

צ'אינטק סתם חברה אל תתעסק איתה היה לי כרטיס מסך שלהם שעשה מיליון בעיות

לחבר שלי יש לוח אם שלהם, מחמם לו את המחשב כמו לא יודע מה

שהוא שם את אותה חומרה בדיוק הכל אותו דבר רק עם לוח אחר הכל נרגע, הצ'אינטק הזה מטורף לגמרי..

פורסם
  • מחבר

תודה. ובקשר לזכרונות?

פורסם

ממליץ על שני סטיקים ?512MB A-DATA? DDR500

כל סטיק 710 ב KSP ,זול יותר מ GEIL , סתכל בביקורת בלינק שהבאתי DDR500=PC4000...

פורסם

פחח, אנא השווה תזמונים ומתחים בין ה- ADATA ל- GeiL. ה- GeiLs מבצעים T1 2-2-2-6 @ 2.6V. נשמע לא כ''כ הגיוני, אבל הזכרונות מתחייבים לעשות את זה.

במיוחד בהתחשב בעובדה שנראה לי שה- GeiLs הם מבוססי Hynix D5, אבל לא משנה. בכל מקרה נראה לי ש- GeiL שיחקו אותם הפעם.

קראתי כמה ביקורות טובות על הסטיקים הנ''ל והרבה אנשים מתחילים בוחרים מהירות מאשר תזמונים (ע''ע KHX/MBLII - BH5 ועדותיו). לפחות ל- P4C, ולאחרונה גם ל- A64.

בכל מקרה, אני עדיין בהתלבטות אם לקחת KHX או את ה- GeiL. (חצי ג'יגה לעומת ג'יגה, יקר לעומת זול יותר, תזמונים לעומת מהירות בבאסים גבוהים... יש עצות? :-\)

אגב איך אתה מתכוון לבצע אוברקלוקינג כבד עם 2x512? חוץ מזה מה הסטפינג של המעבד? ???

פורסם
  • מחבר

פחח, אנא השווה תזמונים ומתחים בין ה- ADATA ל- GeiL. ה- GeiLs מבצעים T1 2-2-2-6 @ 2.6V. נשמע לא כ''כ הגיוני, אבל הזכרונות מתחייבים לעשות את זה.

במיוחד בהתחשב בעובדה שנראה לי שה- GeiLs הם מבוססי Hynix D5, אבל לא משנה. בכל מקרה נראה לי ש- GeiL שיחקו אותם הפעם.

קראתי כמה ביקורות טובות על הסטיקים הנ''ל והרבה אנשים מתחילים בוחרים מהירות מאשר תזמונים (ע''ע KHX/MBLII - BH5 ועדותיו). לפחות ל- P4C, ולאחרונה גם ל- A64.

בכל מקרה, אני עדיין בהתלבטות אם לקחת KHX או את ה- GeiL. (חצי ג'יגה לעומת ג'יגה, יקר לעומת זול יותר, תזמונים לעומת מהירות בבאסים גבוהים... יש עצות? :-\)

אגב איך אתה מתכוון לבצע אוברקלוקינג כבד עם 2x512? חוץ מזה מה הסטפינג של המעבד? ???

ה Geils עושים 2.5-4-4-7@250MHZ.

ה GeiL's מבוססים ציפ שהם בונים.

הסטפינג הוא CAAAC משהו XPMW.

פורסם

ה Geils עושים 2.5-4-4-7@250MHZ.

ה GeiL's מבוססים ציפ שהם בונים.

הסטפינג הוא CAAAC משהו XPMW.

אני יודע, התכוונתי לביצועים ב- 200Mhz (המהירות הדיפולטית -"מהירות צ'יפסט" - שתקבל לפני שתתחיל באוברקלוק לבאס, כמובן).

וואלה, עכשיו קראתי ש- GeiL מייצרים את הצ'יפים לעצמם.

ואיזה שבוע המעבד? זה קריטי מאוד.

פורסם
  • מחבר

אני יודע, התכוונתי לביצועים ב- 200Mhz (המהירות הדיפולטית -"מהירות צ'יפסט" - שתקבל לפני שתתחיל באוברקלוק לבאס, כמובן).

וואלה, עכשיו קראתי ש- GeiL מייצרים את הצ'יפים לעצמם.

ואיזה שבוע המעבד? זה קריטי מאוד.

איך אני בודק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים