פורסם 2004 במאי 1021 שנים ברשותי מעבד AMD 2600 ובמנוחה הטמפרטורה היום הינה 69 מעלות (בביוס+PCU COOL? )2 מאוררים +מאורר מעל המעבדאנני יודע מה מצב המשחה וגם אנני טכנאי ואין לי חשק להרוסחוץ מעניין המשחה עשיתי כל מה שהומלץ בפורום (ניקוי מאווררים+סידור כבלים)באם הבעיה הינה במשחהכמה מעלות זה יכול לשפר?תודה
פורסם 2004 במאי 1021 שנים תלוי, מריחה מצויינת יכולה להוריד 5-7 מעלות בערך. מריחה גרועה גם יכולה להעלות טמפרטורה..
פורסם 2004 במאי 1021 שנים בולשיטשום מריחה גרועה לא תעלה את הטמפרטורה, הסינק לוחץ על המעבד וגם ככה מורח את המשחההבדלים בין מריחה טובה לפחות יהיה 3-4 מעלות בהגזמה, הבדלים בין סוגי חומרים טרמיים גם כן לא יהיה הבדל של 10 מעלות אלא פחות
פורסם 2004 במאי 1021 שנים בולשיטשום מריחה גרועה לא תעלה את הטמפרטורה, הסינק לוחץ על המעבד וגם ככה מורח את המשחההבדלים בין מריחה טובה לפחות יהיה 3-4 מעלות בהגזמה, הבדלים בין סוגי חומרים טרמיים גם כן לא יהיה הבדל של 10 מעלות אלא פחותדווקא כן, תאמין לי שאם תמרח את המשחה בעובי של איזה 5 ס'מ החום יעבור לאט מאוד והטמפ' תעלה.. מריחה נכונה צריכה ליהיות דקה מאוד!
פורסם 2004 במאי 1021 שנים 5 סנטימטר?! אממממ אוקי..........זה לא נשמע הגיוני, הסינק ימעך אותה לרבע סנטימטר וכל מה שהיה על הליבה ישפך החוצהכמובן שמריחה טובה צריכה להיות דקה אבל גם אם הוא לא יעשה את זה אני לא חושב שזה ישפיע עליו ביותר מ4 מעלותבכל מקרה מספיק שיקרא את המדריך למריחה נכונה פה באתר, זה באמת 10 דקות לקרוא ו-5 דקות מעשה (לא חייבים למרוח על הסינק ולחכות זה לא הכרחי)
פורסם 2004 במאי 1021 שנים ברשותי מעבד AMD 2600 ובמנוחה הטמפרטורה היום הינה 69 מעלות (בביוס+PCU COOL? ) 2 מאוררים +מאורר מעל המעבד אנני יודע מה מצב המשחה וגם אנני טכנאי ואין לי חשק להרוס חוץ מעניין המשחה עשיתי כל מה שהומלץ בפורום (ניקוי מאווררים+סידור כבלים)באם הבעיה הינה במשחה כמה מעלות זה יכול לשפר? תודה 69 מעלות במנוחה בלי OC ,נראה לי שבקרוב תגיד שלום ולא להתראות למעבד ,משהו בטוח לא בסדר באיוורור
פורסם 2004 במאי 1021 שנים אחלה טכנאי, הייתי מרכיב אצלו מחשב (: חחחחהבעיה שהכי נראת סבירה זה או1. קריאה לא נכונה של המעלות2. חוסר מגע בין המעבד לגוף קירור (טעות בהרכבה וכו)
פורסם 2004 במאי 1021 שנים לא הבנתי על איזה טכנאי אתם מדברים ? אם על פותח הת'רד אז הוא ציין בפירוש שהוא איננו טכנאי .
פורסם 2004 במאי 1121 שנים כאמור הסיבות לטמפרטורות כאלו הם:1. קריאה לא נכונה של החיישנים2. מגע גרוע מאוד בין המעבד לגוף קירור.אני ממליץ שתוציא את הגוף קירור מעל המעבד ובדוק אם הHS מחובר בחוזקה למעבד ושזה לא רופף.אם אין משחה טרמית, תמרח מהר כי בלי משחה זה יכול להעלות את הטמפרטורות בטירוף.הבדל בין מריחה נכונה לבין מריחה הכי גרועה של משחה טרמית זה 5מע' בערך, אבל אני הייתי אצל מישהי שמרחו לה משחה טרמית בנדיבות יתר+מרחו לה כ"כ הרבה שזה לא יאומן!! ואיך שהוא המשחה לא "נמחצה" וכשפירקתי את המעבד ראיתי שכבה ענקית של משחה טרמית :\(איזה חנות שכונתית הרכיבו לה את המחשב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.