עבור לתוכן

האם זהו Artifact?

Featured Replies

פורסם

כמה שאלות:

1. האם זה Artifact?

artifact.jpg

2. כעת, כשיש לי קירור טוב יותר לכרטיס (giant II + 60mm fan), מה ניתן לעשות לגביהם?

המאוורר של ה-40 מ"מ מת לי פתאום, והג'ייאנט היה ללא אוורור, חוץ ממאוורר צידי במארז של antec 80 מ"מ.

3. למה לדובי פנדה אין כנפיים?

פורסם

אל תאכסן את התמונה אצלך במחשב

יש לך 12KB upload במקרה הטוב ויקח לתמונה שנה לעלות(תחשוב כמה רוצים אותה בו זמנית)

תעלה לאחד השרתים... ככה אי שפר לעזור.

פורסם
  • מחבר

20K למען האמת, וזאת תמונה של 400 קיי, אז אני לא דואג בהנחה שלא יהיו הרבה אנשים שיקראו את זה.

פורסם

לא נראה לי...

ארטיפקטים אמורים להופיע בד"כ (אם לא תמיד) באפליקציות של 3D...

פורסם

אני לא מבין איפה אתה רואה פה ארטיפקטים כי אני לא רואה פה אף אחד...

פורסם

מה?

פורסם

איזה תקריב בדיוק לקחת? , הכוונה מאיפה?

(בכלל לא ברור)

פורסם

תסתכלו באמצע תפריט ההתחל מצד שמאל של התוכניות יש ריבוע שחור ריק שממנו הוא לקח את התקריב

פורסם

אני יודע שזה לא קשור וזה סטייה מסויימת מהנושא, אבל איזה מערכת הפעלה זו ? הרגע והממשק ממה יפה!

פורסם

אקס פי רגיל....מה מיוחד כבר?

פורסם
  • מחבר

אקס פי רגיל....מה מיוחד כבר?

פורסם

Google up "ATI Tool" and download the tool, it has a built in Artifact Tester you can run on any 3D card (regardless if it's ATI or not) and also it has overclocking options for ATI cards but ignore that.

Run the artifact tester for an hour or so and see if the program reports any artifacts (note, you should compare the amount of time it's running to the amount of time it lists it found no artifacts since it doesn't directly report single artifacts, it might simply keep on scanning).

Just incase I'm not clear, if you start running the program at 16:00 and stop it at 17:00 make sure it says it ran 3600 seconds without artifacts.

פורסם

ארמגדון-לא ממש הבנתי למה כ"כ חשוב שזה ירוץ באמת את הזמן שזה אומר - אולי בזמן הזה זה לא סיים את הסריקה? או להיפך-אולי זה סרק פעמיים?

פורסם

It's like Prime 95, it doesn't have a limited scan time, it scans till you stop it, and it doesn't stop if it finds artifacts it keeps on going.

Thus, if you have a single artifact once in a while it will simply reset the timer since the last time it found an artifact and go on with the scan. Which is why if you run it for an hour the time since no artifacts were found should be 3600 seconds which is one hour.

Understood?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים