פורסם 2004 במאי 1021 שנים שלומות ;Dבעוד כיומיים יש לי מבחן מעצבן על מגילת רות. יש למישהו סיכומים של המגילה או אתר בו אפשר לקרוא סיכומים עליה? אנלא צריך משהו מפורט מאוד רק את עיקרי הדברים.. זה ממש ממש חשוב לי.תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
פורסם 2004 במאי 1021 שנים ללמוד מסיכומים זו טעותככה לומדים תנ"ך: לוקחים את הספר המתאים (עם פירושים) וקוראים את הכל ומה שלא מבינים רואים בפירושים שמסבירים מילים קשותואחרי זה תקח ספר (תקנה או שתשאיל מהספריה למרות שבטח כבר לקחו הכל) ותקרא שם את ההסבר לפרקים.מסיכום של 2-3 עמודים לא תצליח להבין.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מחבר ללמוד מסיכומים זו טעותככה לומדים תנ"ך: לוקחים את הספר המתאים (עם פירושים) וקוראים את הכל ומה שלא מבינים רואים בפירושים שמסבירים מילים קשותואחרי זה תקח ספר (תקנה או שתשאיל מהספריה למרות שבטח כבר לקחו הכל) ותקרא שם את ההסבר לפרקים.מסיכום של 2-3 עמודים לא תצליח להבין.שמעו, אני סה"כ כיתה ו', אנלא מאמין שהמבחן כל-כך קשה בכדי שכמה סיכומים לא יעזרו, לכן בכל זאת אשמח אם תוכלו למצוא לי סיכום..
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מניסיון אישי שלי, תמצא ספר הכנה לבגרות (אני השתמשתי באנקורי) ותלמד ממנו. השאלות תמיד חוזרות על עצמן ויש לו סיכומים טובים.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מחבר מניסיון אישי שלי, תמצא ספר הכנה לבגרות (אני השתמשתי באנקורי) ותלמד ממנו. השאלות תמיד חוזרות על עצמן ויש לו סיכומים טובים.בגרות. יש לי עוד זמן עד אז. אני מדבר על מבחן של כיתה ו'! לא משהו רציני כמו בגרות!
פורסם 2004 במאי 1021 שנים זה לא משנה. שאלות בתנ"ך זה שאלות בתנ"ך. אין שאלות מיוחדות לכיתה ו' ושאלות לכיתה י"ב. שם מנתחים כל פרק ומסכמים אותו. אני חושב שזה מצויין.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים כיתה ו'? :o :o איזה סיכומים צריך בכיתה ו'? קרא את הספר תנ"ך או במקרה הכי גרוע תעתיק את ה4 עמודים שכתבתם על זה במחברת. You ain't seen nothin' yet מכמה שתנ"ך יכול להיות שטני (מתכונת בתנ"ך ביום ראשון )
פורסם 2004 במאי 1021 שנים העניין אצלו זה שלא ניראה לי שיש לו מבחן עם ספר פתוח כמו במגן ובבגרות אז הוא צריך לדעת את התוכן בע"פ ולא את הפרשנות.לי הייה כבר מגן תמיד אני חושב שהצלחתי הכל בסוף מקבל 70
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מחבר העניין אצלו זה שלא ניראה לי שיש לו מבחן עם ספר פתוח כמו במגן ובבגרות אז הוא צריך לדעת את התוכן בע"פ ולא את הפרשנות.לי הייה כבר מגן תמיד אני חושב שהצלחתי הכל בסוף מקבל 70בדיוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.