עבור לתוכן

עזרה - סיכומים בתנ"ך..

Featured Replies

פורסם

שלומות ;D

בעוד כיומיים יש לי מבחן מעצבן על מגילת רות. יש למישהו סיכומים של המגילה או אתר בו אפשר לקרוא סיכומים עליה? אנלא צריך משהו מפורט מאוד רק את עיקרי הדברים.. זה ממש ממש חשוב לי.

תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

פורסם

יש לך יומיים למבחן , אל תיבנה על אתרים שיעזרו לך תעשה את הסיכומים לבד :)

פורסם

ללמוד מסיכומים זו טעות

ככה לומדים תנ"ך: לוקחים את הספר המתאים (עם פירושים) וקוראים את הכל ומה שלא מבינים רואים בפירושים שמסבירים מילים קשות

ואחרי זה תקח ספר (תקנה או שתשאיל מהספריה למרות שבטח כבר לקחו הכל) ותקרא שם את ההסבר לפרקים.

מסיכום של 2-3 עמודים לא תצליח להבין.

פורסם
  • מחבר

ללמוד מסיכומים זו טעות

ככה לומדים תנ"ך: לוקחים את הספר המתאים (עם פירושים) וקוראים את הכל ומה שלא מבינים רואים בפירושים שמסבירים מילים קשות

ואחרי זה תקח ספר (תקנה או שתשאיל מהספריה למרות שבטח כבר לקחו הכל) ותקרא שם את ההסבר לפרקים.

מסיכום של 2-3 עמודים לא תצליח להבין.

שמעו, אני סה"כ כיתה ו', אנלא מאמין שהמבחן כל-כך קשה בכדי שכמה סיכומים לא יעזרו, לכן בכל זאת אשמח אם תוכלו למצוא לי סיכום..

פורסם

מניסיון אישי שלי, תמצא ספר הכנה לבגרות (אני השתמשתי באנקורי) ותלמד ממנו. השאלות תמיד חוזרות על עצמן ויש לו סיכומים טובים.

פורסם
  • מחבר

מניסיון אישי שלי, תמצא ספר הכנה לבגרות (אני השתמשתי באנקורי) ותלמד ממנו. השאלות תמיד חוזרות על עצמן ויש לו סיכומים טובים.

בגרות. יש לי עוד זמן עד אז. אני מדבר על מבחן של כיתה ו'! לא משהו רציני כמו בגרות!

פורסם

זה לא משנה. שאלות בתנ"ך זה שאלות בתנ"ך. אין שאלות מיוחדות לכיתה ו' ושאלות לכיתה י"ב. שם מנתחים כל פרק ומסכמים אותו. אני חושב שזה מצויין.

פורסם

כיתה ו'? :o :o :o :o

איזה סיכומים צריך בכיתה ו'? קרא את הספר תנ"ך או במקרה הכי גרוע תעתיק את ה4 עמודים שכתבתם על זה במחברת.

You ain't seen nothin' yet מכמה שתנ"ך יכול להיות שטני

(מתכונת בתנ"ך ביום ראשון :S )

פורסם

העניין אצלו זה שלא ניראה לי שיש לו מבחן עם ספר פתוח כמו במגן ובבגרות אז הוא צריך לדעת את התוכן בע"פ ולא את הפרשנות.

לי הייה כבר מגן תמיד אני חושב שהצלחתי הכל בסוף מקבל 70

פורסם
  • מחבר

העניין אצלו זה שלא ניראה לי שיש לו מבחן עם ספר פתוח כמו במגן ובבגרות אז הוא צריך לדעת את התוכן בע"פ ולא את הפרשנות.

לי הייה כבר מגן תמיד אני חושב שהצלחתי הכל בסוף מקבל 70

בדיוק.

פורסם

בתור אחד שקיבל 90 בבגרות בתנ"ך אני חושב שאני יודע על מה אני מדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים