פורסם 2004 במאי 1021 שנים מחבר יש באלאגן!קניתי את השילוש הזה... התקנתי.. המחשב נתקע כל שניה וחצי...שלחנו לפנדה הם החליפו זיכרון והמחשב עבד...עכשיו הם אפילו לא נותנים לנו מידע וטוענים שהם לא מחזירים לנו את המחשב ואנחנו צריכים לשלם על זיכרון אחר..WTF?
פורסם 2004 במאי 1021 שנים לא ברור ממי רכשת מהאת כל הרכיבים מהם? האם הם טוענים שהקורסייר דפוק?הרי יש לו אחריות לכל החייםוכל שאר הרכיבים גם הם באחריות היצרןאלא אם כן עשית להם נזק פיזי או שהעלת מתחים
פורסם 2004 במאי 1021 שנים יש מצבים שלוח וזיכרון לא יפעלו ביחד בלי שיש לזה הסבר.אם זה המצב והכל נקנה מהם אז הם אמורים לזכות אותך על הקורסאייר (מותר להם כעיקרון לגבות עמלת restock לפי החוקים שקבועים בחוק - למיטב ידיעתי 10% או 100 שקל - הנמוך מביניהם).ואז תיקח מהם זיכרון אחר.אם הם הרכיבו את המחשב בעצמם אז זו כעיקרון בעיה שלהם.
פורסם 2004 במאי 1121 שנים אתה צריך לבדוק באתר של החברה כי יש בעיה בלוחות חדשים של athelon 64 ולמה לקנות דואל לathelon 64? זה לא שימושי עדיך לקנות סטיק אחד
פורסם 2004 במאי 1121 שנים אתה צריך לבדוק באתר של החברה כי יש בעיה בלוחות חדשים של athelon 64 ולמה לקנות דואל לathelon 64? זה לא שימושי עדיך לקנות סטיק אחד1GB זכרון (בסטיק 1) לא כ"כ נפוץ בארץ...
פורסם 2004 במאי 1121 שנים לא רוצה לפתוח תרד. אבל אם יש לי סטיק 1 שקניתי מזמן, ועכשיו אני עובר ללוח אם עם ערוץ כפול וקונה עוד סטיק מחברה אחרת אבל אותם תיזמונים האם הם יעבדו בערוץ כפול ?או שחייב לקנות 2 סטיקים שמסונכרנים בדיוק רב מאותה חברה ?
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מחבר 1GB זכרון (בסטיק 1) לא כ"כ נפוץ בארץ...לא מצאתי 1gb לצערי...עשיתי טעות שקניתי בשתי חנויות (ksp amd64 panda mb and memory..)הם רוצים שאני ישלם להם את המחיר של הזיכרון...התסבירו לי למה?
פורסם 2004 במאי 1121 שנים לא מצאתי 1gb לצערי... עשיתי טעות שקניתי בשתי חנויות (ksp amd64 panda mb and memory..) הם רוצים שאני ישלם להם את המחיר של הזיכרון... התסבירו לי למה? מי רוצה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.