פורסם 2004 במאי 1021 שנים pink floyd - wish you were here/ iron maiden - run to the hillsויש עוד מלאה מלאה , זה דיי טיפשי לשאול איזה שיר הכי הכי אהוב
פורסם 2004 במאי 1021 שנים יש הרבה... לא יכולה רק אחד. Engel - RammsteinKeine Amnestie Fur MTV - Böhze OnkelzSpieluhr - RammsteinOi! Ain't Dead - Condemned 84The Connels - 74'-75Unfairground - ACABIf The Kids Are United - Sham 69Fur unser Vaterland - SleipnirSwords in The Wind - ManowarLittle Pig - Green Jellyועוד רבים וטובים...
פורסם 2004 במאי 1021 שנים כל השירים של SPECIAL D......אבל ממש כולם! מומלץ בחום!פשוט תורידו הכללפחות תגיד איזה סוג שירים אלה.. כי אני לא אוהב סוג מוסיקה כזה וסתם הורד... השגתי את השירים האלה.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים כל השירים של SPECIAL D...... אבל ממש כולם! מומלץ בחום!פשוט תורידו הכל Special Cheese... : מיסחור טוטאלי, הארדסטייל אעלק... הורס את כל הסצינה.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים התכוונתי לקנות!! טוב בכל מקרה זה שירים ממש מיוחדים... HOUSE-TRANCE מהלב כזה... משהו ממכרעם מנגינות יפות וממכרות כמו SANDSTORM, RESURECTION או BARTEZZ INFECTEDמומלץ ממשאתם תתאהבו ב SPECIAL D
פורסם 2004 במאי 1021 שנים התכוונתי לקנות!! טוב בכל מקרה זה שירים ממש מיוחדים... HOUSE-TRANCE מהלב כזה... משהו ממכרעם מנגינות יפות וממכרות כמו SANDSTORM, RESURECTION או BARTEZZ INFECTEDמומלץ ממשאתם תתאהבו ב SPECIAL Dהאוס-טראנס? boy... יש'ך הרבה מה ללמוד על סגנונות מוזיקה.Special Cheese זה ניסיון להיות הארדסטייל מלודי, רק שזה ממוסחר מגעיל.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים רוב השירים של אמינם....אבל הכי הכי בנתיים זה:MY BAND הקליפ הכי קורע של השנה!!!!!!!!!! וגם שיר אדיר....ביחוד אם ביזאר השמן הזה או איך שלא קוראים לו...
פורסם 2004 במאי 1121 שנים האוס-טראנס? boy... יש'ך הרבה מה ללמוד על סגנונות מוזיקה.Special Cheese זה ניסיון להיות הארדסטייל מלודי, רק שזה ממוסחר מגעיל.תגיד לי איפה הSPECIAL D בSPECIALL CHEESE? מה הארדסטייל בזה? רוב השירים שלה זה האוס טוהר... מה אתה מדבר?ניראה לי יש בלבול..SPEDIAL Dתקנה תשמע ותגיד לי אם אנחנו מדברים על אותו אמן פה
פורסם 2004 במאי 1121 שנים special d לא כאלה חמודים!הם סתם האוסים של כיתה ז'...ורועי תתקשר אללי דחוף...(SPAM)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.