עבור לתוכן

עזרה בקשר להגדרת מאפייני לוח המקשים במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני שבוע קניתי מחשב נייד מדגם לנובו 310. התקנתי וינדוס 10 64 ביט והכול היה בסדר. במאפייני מקלדות היה מוגדר HID COMPLIANT KEYBOARD אבל היום ראיתי שפתאום מוגדר לי מקלדת PS/2 וה-HID כאילו לא מחובר או שלא מזוהה. בגלל זה אין תמיכה בניהול צריכת חשמל של המקלדות ואני לא יכול להעיר את המחשב ממצב שינה באמצעות המקלדת. איך אני הופך שוב את המקלדת ל-HID עם ניהול צריכת חשמל?

תודה לעוזרים

נערך על-ידי ariel007

פורסם

PS2 זאת המקלדת הנכונה !  מן הסתם  זוהתה נכון בגלל דריבר שהותקן אוטומטית.

נראה שלא כל הדריברים/תוכנות של המחשב שלך הותקנו כולן.  תעדכן את כולם מהאתר של

לנוובו המתאים לדגם שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי בנייד תוכנה שנקראת System Update של לנובו. היא מוצאת בין הייתר עדכון ביוס שאני לא בטוח אם להתקין אותו בגלל הסיכון שיש באופן כללי בעדכוני ביוס.

חוץ מזה באתר של לנובו - העמוד הזה - יש המון דרייברים ותוכנות שאני לא יודע מה מהם אני צריך.

בנוסף אני בטוח שלפני כמה ימים שהתקנתי את הוינדוס היה מוגדרת לי מקלדת HID והיו לה מאפייני צריכת חשמל. אני לא יודע למה זה פתאום הפך למקלדת PS/2 ומראה לי במנהל ההתקנים כאילו המקלדת HID לא מחוברת (מסומן באפור כאשר מסמנים להציג התקנים מוסתרים).

נערך על-ידי ariel007

פורסם

עקרונית כל מה שיש שם נחוץ. אם היית קונה את המחשב כבר עם חלונות הכל היה מגיע מותקן.

תן לתוכנה שיש לך להתקין כל מה שהיא מוצאת.

עקרונית אין שום  בעיה לעדכן ביוס. אם אתה חושש אז תדלג עליו.

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר

איבן תודה על העזרה, נראה לי שאין בעייה כנראה כשהתקנתי תוכנה לעכבר של לוג'יטק זה התקין לי את המקלדת HID, כי ראיתי שהיא מותקנת ב- Logitech USB Input Device. 

כך שבעצם אין שום בעיה. :)

‏‏לכידה.PNG

פורסם

מה זה אין בעיה ?  הרי התלוננת על יציאה משינה, ולא על 2 מקלדות. הלא כן ?

ואכן דוב העכברים מגיעים כאילו עם מקלדת גם שבפועל איןן כזאת.

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר

בדקתי עכשיו שוב פעם והמחשב יוצא ממצב שינה גם מהמקלדת. אני לא יודע למה חשבתי שיש בעיה - ראיתי שאין בהגדרות של המקלדת במנהל ההתקנים הגדרות צריכת חשמל ולכן חשבתי שזה בעיה. גם לא ידעתי עד עכשיו שהדרייבר של לוג'יטק מתקין לי מקלדת HID שאינה קיימת. כנראה שהייתי מוטרד סתם..

נערך על-ידי ariel007

פורסם

סוף טוב - הכל טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים