עבור לתוכן

מחפש עזרה ברכישת סמארטפון בארה"ב תקציב באיזור 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום שלום רב,

אני מעוניין בשבוע הקרוב לרכוש סמארטפון חדש, ויש לי את האפשרות לרכוש ולאסוף אותו בארה"ב. האפשרויות שנראות לי הכי טוב בשלב זה הן ה Samsung s7 וה s7 edge.

מה שאני לא מצליח להבין זה למה בדיוק באתר של סמסונג ארה"ב ה s7 הרגיל למשל עולה 670$, ולעומת זאת באמאזון גרסה אחרת (international version) עולה 200$ פחות למשל פה:
https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S7-Unlocked-Phone/dp/B01CZ41QZG/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1488297591&sr=1-1&keywords=Samsung+Galaxy+S7

אז השאלות שלי הן מה ההבדלים בין הגרסאת international באמאזון לגרסה שנמצאת באתר האמריקאי. האם זה מצדיק תוספת של 200$ לדעתכם?
מאיפה אתם ממליצים לרכוש כרגע את הפלאפון?
והאם יש סיבה לרכוש את הסמסונג edge על פני הלא-edge.

פורסם
ציטוט של rubus

אז השאלות שלי הן מה ההבדלים בין הגרסאת international באמאזון לגרסה שנמצאת באתר האמריקאי

הגרסה הבינלאומית תומכת גם בתדר 3 (כנראה)

עדיף הגרסה בינלאומית בגלל התמיכה בתדרים בארץ. אם זה גם במחיר נמוך יותר- מה טוב.

ציטוט של rubus

האם יש סיבה לרכוש את הסמסונג edge על פני הלא-edge.

אם תרצה מסך גדול יותר/שוליים קמורים ורצון רב לשבור את המסך ולשלם הרבה על התיקון (האדג' נשבר יותר בקלון וגם נשרט והתיקונים עולים יותר)

פורסם
  • מחבר

תודה אני כנראה ארכוש את הלא- edge.

ממה שהצלחתי לקרוא עד כה על international versions, יכולים להיות הבדליים די מהותיים אחרים בין המכשירים לא?

כמו איבוד אחריות, ואולי הבדלי חומרה במקרה של מכשירי סמסונג? מעבר לתדרים הכוונה.

אם למשל אני מאבד אחריות, אתם יודעים אם זאת אחריות שהייתי יכול לממש בארץ?

תודה על העזרה.

פורסם
ציטוט של rubus

ממה שהצלחתי לקרוא עד כה על international versions, יכולים להיות הבדליים די מהותיים אחרים בין המכשירים לא?

כמו איבוד אחריות, ואולי הבדלי חומרה במקרה של מכשירי סמסונג?

זה לא משנה כי אם המכשיר לא תומך בתדר של הארץ אז בקושי תוכל להשתמש בו (כאשר אין WIFI) ולכן זה צריך להיות קודם כל בגרסה שתומכת ונראה לי שרק הבינלאומית תומכת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים