עבור לתוכן

המעבד שלי מאוד חם. מה אני יכול לעשות כדי לקרר אותו וכמה זה יעלה לי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הפד השחור הזה זה פד טרמי שהוא חרא גמור.

אתה רוצה להגיד שאין לך לא פד ולא משחה טרמית  :-\ אם כן אתה חייב למרוח משחה טרמית מה גם שאז הטמפ' שלך תרד בכמה מעלות טובות.

לא אחי, יש לי את הפד הזה על ההיטסינק, אני פשוט לא ידעתי שהפד הזה הוא "משחה", זה הכל.

ועכשיו כבר אין לי מה לדאוג, שמתי מאוורר מול המחשב ופתחתי את המארז והטמפר' עכשיו הם נורמליות יותר:

מעבד: 37 במנוחה ו-47 במאמץ.

פורסם

שמע פד זאת לא משחה... משחה זאת משחה ופד זה פד .

פורסם

הסבר יותר מדוייק למה שBUG2000 אמר

משחה זה באמת להוריד את הטמפרטורות

פד זה יצוגי בשביל שלא תגיד "יאאלה AMD דפקו אותי לא הביאו לי חומר טרמי עם הסינק!!"

פורסם
  • מחבר

טוב אחים שלי, החלטתי לא לקנות בסוף וולקנו 12, אני הולך לקנות 3 מאווררים 120MM והם יספקו הרבה אוויר בתוך המארז ואני מקווה שהם יקררו מספיק את המארז וכך טמפ' המעבד תרד.

פורסם

אני בספק רב אם תראה שינוי משמעותי, הסינק שמגיע בBOX על הפנים

פורסם

רק תוספת קטנה שחשוב שאנשים פה יבינו שלא כל אחד יפתח תראד "המעבד חם בטירוף" כשהוא מתחת ל55מע'.

מעבד של אינטל, במהירות סטוק, נניח שהוא תמיד במאמץ והטמפרטורה שלו היא 75מע', המעבד אולי טיפה יאט את עצמו (ממש במעט) והוא יחיה לכל הפחות 3-4 שנים וכמעט בטוח שיותר מזה.

אורך חיי מעבד ע"פ אינטל זה 10 שנים אם איני טועה, בתנאים נורמאליים.

דבר נוסף לפותח התראד, אם אתה לא עושה OC אז אין לך בכלל מה לדאוג לקירור, חבל על הכסף והטירחה.

פורסם
  • מחבר

רק תוספת קטנה שחשוב שאנשים פה יבינו שלא כל אחד יפתח תראד "המעבד חם בטירוף" כשהוא מתחת ל55מע'.

מעבד של אינטל, במהירות סטוק, נניח שהוא תמיד במאמץ והטמפרטורה שלו היא 75מע', המעבד אולי טיפה יאט את עצמו (ממש במעט) והוא יחיה לכל הפחות 3-4 שנים וכמעט בטוח שיותר מזה.

אורך חיי מעבד ע"פ אינטל זה 10 שנים אם איני טועה, בתנאים נורמאליים.

דבר נוסף לפותח התראד, אם אתה לא עושה OC אז אין לך בכלל מה לדאוג לקירור, חבל על הכסף והטירחה.

אבל אחי, הביצועים של המעבד במשחקים על הפנים כשהטמפרטורה אצלי היא גבוהה

אז בגלל זה אני מעוניין לקרר אותו כדי שיהיו ביצועים טובים

ודרך אגב, התקשרתי לחנות שקניתי ממנה את המחשב ושאלתי אותם אם הם יסכימו להחליף לי מעבד במסגרת האחריות אם הוא יישרף מחום והם אמרו שכן. אז בעצם המעבד יכול להישרף בשנתיים הבאות כי יש לי עליו אחריות ויחליפו לי אותו.

פורסם

TheTool אני לא מסכים איתך

שעוברים את ה 65 מעלות הביצועים יורדים ברמה ניכרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים