עבור לתוכן

אני כבר לא יודע מה לעשות!, כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!
אני לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך חדש לשדרג מ 760 TI GFORCE לREDON 460 RX 4G החלפתי את הכרטיסי מסך הכל עבד..
לפני כמה ימים אני מגיע הביתה מעבודה והמחשב שלי נמצא במצב של סלייפ מוד ישן כמו תמיד (אני לא סוגר את המחשב בבית בכלל) ניסיתי להעיר אותו בתזוזות של העכבר הוא לא נדלק,לחיצה על רווח או אנטר גם לא עזר המחשב לא נדלק עשיתי רייסטרט המחשב עלה ללוגו של הווינדוס ולקראת סוף הטעינה פשוט המסך ניהיה שחור והנורית מהבהבת של המסך הוא רושם NO SIGNAL ונכנס לסלייף מוד ואני שומע את הוינדוס עולה אבל כבר בלי מסך הוא שחור...עכשיו אם אני נכנס דרך SAFE MODE המחשב עולה בצורה תקינה ו עובד ב SAFE MODE אם אני נכנס לdevice manager ו עושה DISABLE לכרטיס מסך הווינדוס עולה נורמאלי בצורה תקינה..
מה עשיתי כדי לנסות לתקן את הבעיה:

1.הסרתי את הכרטיס מסך והחזרתי אותו למקום אחרי ניקיון יסודי.
2.הוצאתי את סוללת COMS והחזרתי למקום.
3.Disck cheak הכל תקין אין בעיות 
4.מחקתי דרייברים של AMD ו GFORCE אם DRIVER SWEEPERR תוכנה מיוחדת והתקנתי מחדש דרייברים שונים של AMD הכי חדשים וגם ניסית יותר ישנים 
5.הורדתי תוכנה בשם DRIVER FREE ושדרגתי את כל דרייברים מחדש להכי חדשים כולל מסך.
6.הוצאתי זכרון פנימי ניקיתי הפעלתי את המחשב איתם ובלעדהם..לא עוזר.
7.נכנסתי ל regedit מחקתי את כל מה שקשור ל AMD ו את כל התיקיות של AMD והתקנתי מחדש/אפילו נכנסתי ל WINLOGIN ושיניתי את ה SHELL ל 0 ו החזרתי לל EXPLORER.EXE
8.שיניתי ב BIOS והפעלתי אותו דרך הכרטיס המסך של לוח אם וחזרה ל AMD...לא עזר (עובד אם הכרטיס מסך של לוח אם)
9.ניסיתי להכנס ווינדוס דרך רזולוציה הכי נמוכה לא עוזר...
10.אני לא יכול לעשות SYSTEM RESTORE כי זה אופציה שהייתה סגורה אצלי במחשב אין לי נקודת חזרה.

11.שאני פותח את ה וינדוס דרך last known good configuration זה פותח אותו בלי הכרטיס מסך.
12. נכנסתי דרך MSCONFIG ועשתי BOOT <BEST VIDEO לא עזר.

אני יודע מה זה כרטיס מסך שרוף פה זה לא העיניין הכרטיס הוא תקין והוא חדש אני לא מצליח לפתור את הבעיה אני כבר לא יודע מה לעשות.
מה יכול להיות הבעיה כרטיס מסך חדש אני לא רוצה למחוק או להתקין וינדוס חדש אני לא בטוח בכלל שזה יפתור את הבעיה אני מבקש את עזרתכם אולי מישהו יודע מה לעשות.

פירוט מערכת :
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-4670 CPU @ 3.40GHz (4 CPUs), ~3.4GHz
Memory: 16384MB RAM
WIN 7
RX 460 Radeon

נערך על-ידי Leon Cooper

פורסם

שלום נא ערוך את הכותרת עפי חוקי הפורום - 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים