פורסם 2017 בפברואר 148 שנים אז הביאו לי כונן WD MYPASSPORT ULTRA מארה"ב, עברו 3 חודשים בהם בקושי השתמשתי בו והוא התקלקל היום. (הוא מצפצף כשמחברים אותו ולא מזוהה במחשב. כונן אחר עובד עם אותו הכבל באותו המחשב.) בדיקת המספר הסידורי באתר של WD מגלה שהכונן באחריות עד 2019, אבל רק בארה"ב. הדרך היחידה לטפל בו זה לשלוח לארה"ב? נערך 2017 בפברואר 148 שנים על-ידי Gimel
פורסם 2017 בפברואר 148 שנים תיצור קשר ישירות עם WD ותשאל. היו חברות שבאו לקראתי והורו לנציגהן לטפל בי בארץ. זו אגב אחת הסיבות שלא מומלץ לקנות הרדדיסקים בחו"ל.
פורסם 2017 בפברואר 148 שנים ציטוט של Gimel אז הביאו לי כונן WD MYPASSPORT ULTRA מארה"ב, עברו 3 חודשים בהם בקושי השתמשתי בו והוא התקלקל היום. (הוא מצפצף כשמחברים אותו ולא מזוהה במחשב. כונן אחר עובד עם אותו הכבל באותו המחשב.) בדיקת המספר הסידורי באתר של WD מגלה שהכונן באחריות עד 2019, אבל רק בארה"ב. הדרך היחידה לטפל בו זה לשלוח לארה"ב? אם יש לזה אחראיות גלובאלית מעולה יטפלו בך גם בארץ. אם לא אז זה נטו לשלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.