עבור לתוכן

מה כדאי?

Featured Replies

פורסם
ציטוט של Art Tatum

זה בהחלט הימור פרוע להזמין מסין טלפון.

אבל אם אתה מצליח בזה פעם אחת או שניים תפסת גל משתלם שכבר יכול לספוג אבדות.

כי במחירים כאלו אתה יכול להרשות לעצמך לקנות עוד מכשיר ולשלוח את התקול במשלוח איטי וזול.

טענה חזקה - טענה שאני מאוד אוהב להשתמש בה

אבל שים לב - לא ניתן למלא טופס תיקון אם אתה שולח בדואר רשום. כבר בדקתי זאת כשהייתי בבית המכס - ככה שאתה מסתכן פעמיים - גם באיבוד המכשיר, וגם בתשלום נוסף על המכס.

היום כבר אפשר לרכוש מכשירים בסיסיים מתחת לרף המכס. לא רחוק היום שניתן יהיה לרכוש מכשירים טובים אפילו יותר במחירים הללו.

כל אחד צריך לראות מה המחיר בחו"ל ולהשוות אותו לארץ - כך הוא יראה האם כדאי לו לבצע את ההשקעה.

אני לדוגמא רכשתי PS4 PRO מאמזון צרפת ב1800 ש"ח במקום 2500 - מבחינתי זה שווה את ה"סיכון"

ONEPLUS שנמכר בסין 1600 ש"ח ובארץ ב2000 ש"ח - לדעתי לא שווה את ההשקעה (הטווח הצטמצם. תקלה אחת וכיסית את ההבדל בארץ)

פורסם
ציטוט

אבל שים לב - לא ניתן למלא טופס תיקון אם אתה שולח בדואר רשום. כבר בדקתי זאת כשהייתי בבית המכס - ככה שאתה מסתכן פעמיים - גם באיבוד המכשיר, וגם בתשלום נוסף על המכס.

מה??!

למה?!

זה כולה טופס, למה אי אפשר למלא אותו אם אתה שולח בדואר רשום?

ולמה צריך להגיע לבית המכס?

פורסם

#דוארlogic

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות

אני מחפש מכשיר עם ביצןעים

וחשבתי שאייפון יהיה טוב לדעתכם

אז יכול להיות שטעיתי

זה לא אומר שמחר אני רץ

לאייפון רק ביקשתי להשוות.

פורסם

@Shmuel Gaon

אין לי יותר מדי נסיון עם אייפון - אבל כאשר אתה קונה מכשיר דגל, אתה צריך לצפות לביצועים שווים עבור כל המכשירים. ההבדל לא גדול במיוחד.

מבחינת כמה זמן המכשיר שורד - במקרה של אייפון אני מעריך כי הם שורדים קצת יותר מאנדרויד בסטוק, אבל לאנדרויד ניתן להתקין רומים מקוסטמים שמאפשרים לך להאריך את ימיו של המכשיר (יש לי מכשיר אנדרויד בן 6 בבית - LG P100 שהפסיק לקבל תמיכה באנדרויד 2.1, כרגע רץ על 4.4)

ככה שזו שאלה של כמה אתה מתעסק בדברים הללו?

אני חושב שאייפון נחשב ליותר ידידותי לאנשים שלא רוצים להתעסק בטלפון שלהם - אלא פשוט להשתמש בו ולהחליפו מתי שהיצרן אומר לעשות כן. גם סמסונג נמצאת בדרך האפלה הזאת - כאשר היא לא משחררת קודים למעבדים פרי פיתוחה, מה שמכריח אותך להחליף טלפון כשהמכשיר מאט.

לכן המלצתי ללכת לחברות אחרות כמו LG/ONEPLUS/HTC שכוללות מעבדים פתוחים שמאפשרים התקנת רומים מקוסטמים - אם אתה מוכן ללמוד ולעשות כן.

במידה ולא - לא יהיה הבדל גדול בין סמסונג לאפל. אלו מערכות הפעלה שונות, אבל בסופו של דבר החווייה תיהיה דומה. כנראה האפל יאריך קצת יותר ימים מאשר הסמסונג - אך המחיר בהתאם.

נערך על-ידי אור כהן 2

פורסם
ציטוט של Shmuel Gaon

אני מחפש מכשיר עם ביצןעים

אפשר ONEPLUS 3T מכשיר חזק מאוד אבל אולי עדיף לחכות כי עומדים לצאת טלפונים חזקים בהרבה (עם סנפדרגון 835 שהוא חזק בהרבה). הוא די זול (יחסית לגלקסי ואייפון) וחזק למדי. אייפון 7 גם חזק אבל יקר והמסך קטן אבל הטלפון גדול (כלומר מסך פחות נוח כי הוא קטן וגם טלפון פחות נוח כי הטלפון גדול פיזית). הגלקסי S7 זו אפשרות אבל עוד פעם אולי עדיף לחכות לS8 שיצא בחודש הקרוב או בתחילת החודש הבא.

פורסם

אני לא טיפוס של אנדרואיד אבל אני מסכים פה עם העיניין של REDMI NOTE 
אני יכול להעיד שלא משנה כמה תשלם אתה יכול למצוא מכישירים לא מוגמרים 
מנסיון של אחי שקנה אייפון 7 פלוס 128ג'יגה בייט 
היה לו פאק בייצור עם המסך שהיה זליגת אור רצינית בצדדים אז ככה שגם אם תשלם יותר לא בטווח שתקבל משהו איכותי בצורה מובטחת (כמובן שהוא החליף)
אני אישית לקחתי מכשיר יד שניה (אייפון SE) במחיר זול ובאחריות ואני מאוד מרוצה ממנו עונה לי על כל הצרכים
ובאשר לקסיומי אחלה של מכשיר יש לי כזה רזרבי חיה רעה במחיר משתלם בהחלט (NOTE 3 PRO) ומצלמה יחסית טובה לסינים

ובאשר לנסיון שלי עם סמסונג (גלקסי6) מכשיר יפה מגיב מהר אך סוללה אבויי!!! אסון לא מחזיקה בשיט 

פורסם
ציטוט של פולי הקנטאור

אפשר oneplus 3T מכשיר חזק מאוד

אחלה מכשיר

ציטוט של פולי הקנטאור

סנפדרגון 835

הS8 יוצא רק בסוף חודש אפריל ויהיה יקר תלוי בדגם יש S8  רגיל ויש S8 PLUS 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים