פורסם 2017 בפברואר 98 שנים שלום, ברשותי המחשב הנייד Lenovo G500, יש לי אותו 3 שנים ומותקן עליו Windows 10 בגרסה הנוכחית (Anniversary) התקלות: 1) המחשב נכבה פתאומית, התדירות משתנה לעתים כמה ימים לעתים שעות ולעתים אפילו חצי שעה 2) לפעמים כשהוא נכנס למצב שינה (Sleep) נורת ה-Power שלו לא מהבהבת בצורה רגילה ודי מהירה 3) לעתים קרובות נתקע בבוט, יש לציין כי המחשב הגיע עם Windows 8, ביצעתי עליו Clean Install עם Windows 10 (עם הרישיון של ה-Windows 8 שהיה לי כמובן) בתודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
פורסם 2017 בפברואר 118 שנים יש BSOD? תיכנס ל-eventvwr ותבדוק אם היה לוג בזמן הקריסה, זה יכול להכווין לבעיה. ממליץ בלי קשר לבדוק את הזכרון, הוא יכול לגרום ל1+3 אני לא מכיר מספיק את המחשב כדי להגיד מדוע 2 קורה, כדאי לבדוק באתר של לנובו.
פורסם 2017 בפברואר 118 שנים המחשב ממש נכבה או שהוא אוטומטית מאתחל ומעלה מחדש את חלונות ? בחלונות מובנה טסט לזכרון. בשורת החיפוש רשום memory
פורסם 2017 בפברואר 118 שנים מחבר ציטוט של ralman יש BSOD? תיכנס ל-eventvwr ותבדוק אם היה לוג בזמן הקריסה, זה יכול להכווין לבעיה. ממליץ בלי קשר לבדוק את הזכרון, הוא יכול לגרום ל1+3 אני לא מכיר מספיק את המחשב כדי להגיד מדוע 2 קורה, כדאי לבדוק באתר של לנובו. לא קיבלתי שום מסך BSOD מאז שקניתי את המחשב ומה זה eventvwr? אתה מכיר תוכנות לבדיקת תקינות חומרה (RAM, דיסק קשיח וכו')? ציטוט של Ivan המחשב ממש נכבה או שהוא אוטומטית מאתחל ומעלה מחדש את חלונות ? בחלונות מובנה טסט לזכרון. בשורת החיפוש רשום memory נכבה לגמרי, ניתן מידית להדליק אותו שוב
פורסם 2017 בפברואר 118 שנים מחבר ואיך אני עושה את זה או בודק טמפרטורות? (סליחה מראש על הבורות) ואתה יודע מה יכול לגרום לבעיה בזמן ה-sleep? נערך 2017 בפברואר 118 שנים על-ידי Avi952
פורסם 2017 בפברואר 118 שנים תעזר בגוגל ?? לא חסרות חינמיות. https://www.google.co.il/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=cpu+temp&gws_rd=cr,ssl&ei=0cieWIbtGcvegAbB6pT4Ag נערך 2017 בפברואר 118 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2017 בפברואר 118 שנים מחבר טוב בדקתי ב-speedfan וב-cpu-z מה שסימנתי באדום במלבן נראה לי קצת חשוד... מה אתה חושב?
פורסם 2017 בפברואר 118 שנים מתחת ל 80-90 זה בסדר, אבל צריך לבדוק את הטמפרטורות לפני שהמחשב נכבה נערך 2017 בפברואר 118 שנים על-ידי afikr333
פורסם 2017 בפברואר 118 שנים המטרה היא לבדוק את הטמפרטורה בזמן מאמץ, הנה סרטון טוב בעברית שמסביר איך לעשות זאת:
פורסם 2017 בפברואר 118 שנים מחבר אוקיי, זה קרה שוב, הרצתי את speedfan מיד אחרי ש-windows עלה גבוה מדי ללפטופ בדיוק אחרי טעינה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.