עבור לתוכן

המלצה | טלפון נייד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כרגע יש לי - Samsung galaxy s4,

אני מעוניין בהמלצה על-מנת לקנות טלפון נייד חדש.

בהתחלה שקלתי על הגלקסי 7, אבל בגלל שהיו הרבה כתבות על סוללות שהתפוצצו ובנוסף הסוללה לא נשלפת החלטתי שזה כנראה לא הטלפון בשבילי.

אני מחפש טלפון שיהווה לפחות שדרוג מבחינת הטלפון שיש לי כרגע, טווח מחיר בסביבות 2700 שקל (כמובן שאם אפשר פחות אז עדיף).

עדיפות לאנדרואיד (התרגלתי לזה מאוד ואני מעדיף את זה), אך זה לא חובה.

עדיפות לסוללה נשלפת, אך גם זה לא תנאי חובה.

מעדיף משהו עם מצלמה נורמלית, סאונד טוב ומספיק זיכרון.

הטלפון הראשון ששמתי לב אליו כמובן הוא הLG G5 שמהווה שדרוג מבחינתי, יש לו סוללה נשלפת,  פי 2 זיכרון ממה שיש לי כרגע ומצלמה שאמורה להיות מאוד טובה.

מצד שני שמעתי גם ביקורות ממש רעות, הרבה אנשים אומרים שהפס כסף על הפלסטיק מתקלף, שהסוללה חלשה, מתחמם ויש בעיות עם הGPS שפתאום לא עובד ושלא עמיד במים (האחרון לא כל כך נורא למרות שזה נחמד שהוא עמיד במים כאשר יש גשם וכולי). ראיתי אפילו המלצה שאומרת להתרחק מזה לגמרי...

אשמח להמלצות

ואם למישהו יש או היה אחד מהפלאפון האלו אז זה ממש יעזור לי אם הוא יכול להמליץ לי עליו או נגדו.

.

תודה מראש. :)

פורסם

מניסיון אישי עם מספיק מכשירי LG אני יכול להמליץ להתרחק מהם, אמינות מוצר נוראית וסוללות לא טובות.

לגלקסי S7 יש מצלמה ממש טובה לדעתי והוא טוב למה שרשמת, לא יצא לי לראות פרסומים על כך שהוא מתפוצץ.

אני משתמש ב-OP3t ולדעתי המצלמה שלו טובה, אני יכול להמליץ עליו.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ralman

מניסיון אישי עם מספיק מכשירי LG אני יכול להמליץ להתרחק מהם, אמינות מוצר נוראית וסוללות לא טובות.

לגלקסי S7 יש מצלמה ממש טובה לדעתי והוא טוב למה שרשמת, לא יצא לי לראות פרסומים על כך שהוא מתפוצץ.

אני משתמש ב-OP3t ולדעתי המצלמה שלו טובה, אני יכול להמליץ עליו.

כמובן שזה לא שכל טלפון שני של גלקסי 7 מתפוצץ,

אבל היו כמה מקרים ברחבי העולםה, אני זוכר 2-3 מקרים בארץ כאשר אחד היה של מישהי לפני חודש וחצי שהתפוצץ לה הטלפון.

זה לא ברמה של גלקסי נוט 7 שהפסיקו למכור אותו לכמה זמן בגלל סוללות מתפוצצות.

לגבי ההמלצה, קודם כל תודה.

מה שאמרת זה בערך חלק מהביקורות שקראתי באינטרנט אז אני מניח שLG ירד מהפרק מבחינתי.

אני חייב להודות שלא חשבתי בכלל על הop3t, אבל אחרי שהסתכלתי על המפרט הוא נראה ממש נחמד והביקורות עליו מעולות (הדברים הרעים היחידים שכתבו עליו הוא לפעמים סוללה שנגמרת מהר ושאין אפשרות להכניס כרטיס זיכרון, אבל מבחינתי 64 ג'יגה זיכרון זה גם ככה לחלוטין מספיק לטלפון נייד זה לא מחשב שאני שם עליו מיליון משחקים ותוכנות).

בינתיים הop3t נשמע לי הבחירה הכי טובה.

אשמח לעוד המלצות אם למישהו יש ^ ^

פורסם

לדעתי בתקציב הזה op3t  הוא ללא ספק הבחירה הנכונה והמשתלמת ביותר.

גילוי נאות: רכשתי כזה אתמול ....מכשיר ברמה הגבוהה ביותר בלי ספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים