עבור לתוכן

שדרוג מחשב לגיימינג ב 2-4K.

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

המחשב הקיים שלי התחיל קצת לקרטע, אז הגיע הזמן להחליף לו כמה חלקים. אני אשתמש במחשב לגיימינג בתדירות גבוהה רק עד סוף השנה, לאחר מכן אני אתחיל לימודים באוניברסיטה, אז אני אשחק הרבה פחות. אני רואה פחות טעם לקנות מחשב חדש(אלא אם כן אפשר לקנות מחשב חדש יותר טוב באיזור המחיר הזה, אשמח אם תעזרו לי עם העניין).

הנה המפרט של המחשב הקיים:

מעבד: Intel Core i5 4570

לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3

ספק כוח: ספק 550W של Raider, לא בטוח מה הדגם.

זיכרון: שני סטיקים של 4GB של Crucial.

דיסק קשיח: 2TB של Seagate

כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 770 2GB

מארז: Cooler Master CM 690 II

והנה גם הפורמט מהנעוץ, כדי שיהיה קצת יותר ברור:

. מה התקציב המקסימאלי? -בין 2000 ל-4000 שקלים

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף להשאר יותר קרובים לאיזור ה 2000-3000 שקל, אבל במידה והשיפור משמעותי אז אפשר לנצל הכל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא, 500 שקל מקסימום

2. מה שימושי המחשב? - משחקים בעיקר.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - יאפ.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Mass Effect Andromeda, The Witcher 3, Civilization VI וכדומה.

-מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב.  - מסך של דל 24 אינץ', 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? - כמה שיותר גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי? - לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד ? - שיהיה שקט עד כמה שניתן אבל לא לשים על זה דגש יותר מדי, העיקר שלא ירעיש כמו מטוס ממריא.

6. האם מתוכנן אוברקלוק? אם כן איזה? - לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? - להרכיב את המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. -  שיהיה משהו במרכז(בין תל אביב לנתניה)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בתחילת שבוע הבא.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא בעתיד הקרוב.

תודה רבה מראש על העזרה!

נערך על-ידי N1_Dawg

פורסם

אני לא מצליח להבין למה אתה מעוניין לשדרג? מה נראה לך שמגביל אותך?

למשחקים המחשב שלך עדיין מצויין. לא הייתי משדרג כלום בלי לבדוק איפה באמת הבעיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Tomer70

אני לא מצליח להבין למה אתה מעוניין לשדרג? מה נראה לך שמגביל אותך?

למשחקים המחשב שלך עדיין מצויין. לא הייתי משדרג כלום בלי לבדוק איפה באמת הבעיה.

המחשב מתקשה להריץ משחקים שיצאו לאחרונה(לדוגמה באטלפילד 1 או אפילו The Witcher 3) בהגדרות גבוהות או בינוניות עם FPS יציב(60), אז אני רוצה לשפר את המחשב, אפילו אם זה רק כרטיס המסך, הבעיה שאני לא ממש מבין בזה אז אין לי ממש מושג מה צריך לשדרג.

נערך על-ידי N1_Dawg

פורסם

תתחיל מעדכון דרייברים בעיקר לכרטיס מסך.

לאחר מכן אתה יכול לנטר את הביצועים בזמן משחק. תראה אחוז ניצול של מעבד והכרטיס הגרפי, בנוסף תראה שהזכרון לא בניצול מקסימלי. אם זה עדיין לא מספק אותך, אחרי הניטור נהיה חכמים יותר ונדע מה כדאי לשדרג כדי לשפר ביצועים.

פורסם

רק תוסיף SSD והחיים יראו כמו גן עדן...

פורסם

אני הייתי רק מחליף כרטיס מסך. כרטיס עם 2gb זיכרון בהחלט מגביל היום. 1060/480 יעשו את העבודה יופי עם 1080p. אתה יכול גם לקחת 1070 מתוך ראיה לטווח ארוך יותר. אפשר גם להוסיף עוד סטיק של 8gb ראם, אבל זה לא חובה. תנטר את השימוש בזיכרון בזמן משחקים ותראה אם צריך. 

אם יש תקציב הייתי מוסיף גם SSD, אבל זה פחות לfps ויותר לזמני טעינה. 

נערך על-ידי asaf_c

פורסם

מצורף סרטון הבאה יש השוואות ביצועים בין כרטיסי מסך החדשים GTX 1050TI-GTX 1060-GTX 1070-GTX 1080

מומלץ  לדעת מה זה FRAME TIME וFRAME RATE..

נערך על-ידי amir8824

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים