עבור לתוכן

מה דעתכם על GeForceFX 5950 Ultra

Featured Replies

פורסם

חבר טוב שלי קנה את ה-GeForceFX 5950 Ultra 256MB של Asus

רציתי לדעת מה דעתכם על כרטיס המסך.....

אהה וגם איך הוא ביחס לRadeon 9800 pro כי זה מה שאני קונה ואני והוא כל הזמן מתוכחים מי יותר טוב...........

(תענו לי על השאלות בלי שום שום שום יחס למחירים....כי הוא קנה את הכרטיס הנ"ל בחו"ל)

תודה

פורסם

יש ויש...

יש משחקים שהFX עוקף, ויש שהRADEON עוקף...

תאורטית, ה5950 אמור להיות מתחרה ל9800XT ולא ל9800PRO...

לדעתי, מבחינת FPS, ה5950 עוקף ברוב המקרים, אך איכות התמונה של ה9800 גבוהה יותר.

פורסם

אישית לא הייתי קונה כ.מ בכ"כ הרבה כסף בידיעה שיש היום כרטיסים שעוקפים את מה שאני הולך לקנות פי 2.

ותחליף כותרת בבקשה לפני שיוציאו אותך להורג.

פורסם

הוא אמר שהוא קונה מחו"ל ושהכסף זה לא פרמטר משמעותי בשיקולים שלו,אז לדעתי ה5950 הוא תותח פשוט מהירויות גובוהות מאוד, אבל 9800פרו נותן איכות תמונה גבוה יותר וכמובן שעם פילטרים מופעלים ה9800פרו הוא עוקף ברוב הגדול מאוד של המקרים.

בכל אופן , תתחדש!

פורסם

מבחינת ההבדל במחירים הרבה הרבה יותר משתלם לקנות את ה- 9800 PRo ובעיקרון ה- Fx5950 אמור להיות יותר טוב מה0 Radeon 9800 PRo למרות שהוא לא תמיד עוקף אותו.

וכמו שאמרו לפני איכות התמונה של ה- Radeon 9800 PRo יותר טובה מזאת של ה- Fx5950.

רק אל תגרום לחבר שלך לאכול ת'לב בגלל שהוא ביזבז כסף שהוא לא היה צריך על כרטיס שכזה...

פורסם

שורה תחתונה , מבחינת איכות התמונה , שניכם לא תשימו לב לזה כל כך , אולי אם תשימו את שני המחשבים אחד ליד השני

ותתעמקו בתמונה.

בכל מקרה בסופו של דבר , עוד חצי שנה פלוס , שיצאו משחקים כבדים , חבר שלך יוכל להנות יותר מהכרטיס שלו

(ב90 אחוז מהמקרים לפחות) והאיכות בתמונה תפריע הרבה פחות מאשר fps נמוך.

למרות שאני בספק עד כמה הבדל יהיה באפ פי אס.

פורסם

לדעתי, מבחינת FPS, ה5950 עוקף ברוב המקרים, אך איכות התמונה של ה9800 גבוהה יותר.

מה זה לדעתי? :|

בתכלס ללא פילטרים ההבדל הוא ענק, ועם פילטרים הוא משתווה או פחות טוב מהR9800P, ואם מכניסים לשיקול את איכות התמונה אז הR9800P עדיף, ואם עוד מחשיבים תמחיר אז בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים