עבור לתוכן

צריך ייעוץ במפרט למשחקים הכי חזקים.. בסביבות ה-6700 ש"ח ללא מסך

Featured Replies

פורסם

תודה על התמיכה הנפשית גיא....

MYTOS, נתתי לך מפרט של מערכת 64BIT, זה מערכת שהולכת להיות הסטנדרט עוד כשנה פלוס מינוס (לא כולל הPCI-E וDDR2, זה בתכלס רק MOBO)

ולא רק זה נותן לך תאימות מצויינת לעתיד (צפי של 3 חודשים למערכת מלאה של 64BIT ממיקרוסופט) זה גם נותן לך היום ביצועים מעולים ויותר מזה

זה פשוט בזבוז של כסף לקנות את מערכת הINTEL שהיצעו (אני לא מזלזל במי שהציע רק בINTEL עצמה...), אם תרצה אפשר בקלות להציע מערכת שתיתן ביצועים כמו מערכת הINTEL בהרבה פחות כסף (שוב AMD נותנים יותר ביצועים תמורת הכסף)

שים לב שבמפרט שלי הצלחתי להכניס גם ספק מעולה (יכול להחזיק MODים מטורפים עם איזה 17 HD ו76 DVD-RW בלי הרבה בעיות :D) וגם HD 120GB SATA

ובכלל אם גיא תמך במפרט הזה אתה יכול להיות בטוח, למרות שהוא צעיר ממני, הוא התנסה פיזית עם חומרה זמן רב יותר ממני ומכיר את השוק לא רע בכלל (למרות שיש בינינו חיכוכים לגבי עניין הSATA.....)

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה אני יעשה............. ??? ??? ???

פורסם

גם אני אומר קח את המפרט של AMD

פורסם

תקשיב חבל על הכסף הטוב שאתה הולך לבזבז על intel זוהי טעות המחיר לא מוצדק והביצועים לא משתווים ל amd

תלך על amd64 ולוח אם עם הצ'יפסט החדש של via ותשקיע את היתרה של בזכרונות של crossair 1gb 512*2

אתה מקבל אחריות לכל החיים על הזכרונות ותיהיה בטוח שלא תקבל ביצועים כאלה עם intel

הארד דיסק תקנה של hitachi והשאר שטויות

תאמין לי אני יודע מה אני אומר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים