עבור לתוכן

Stuttering במשחקים עם חומרה טובה וFPS גבוה

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי לפני שנה מחשב חזק ושיחקתי בהרבה משחקים (על הגדרות גבוהות) במהלך השנה הזאת וכולם עבדו טוב, לפני שבוע התחילו לי תקיעות קלות במשחקים בזמן שה-FPS שלי יחסית גבוהה בין  50-80 תלוי במשחק. אחרי שחיפשתי באינטרנט הבנתי שיש לי מה שנקרא stuttering . הבעיה היא שלא ניתן לשחק באף אחד מהמשחקים בגלל התקיעות הקטנות האלה, המשחקים שאני משחק בהם כרגע הם: Witcher 3, Warhammer Total war, Elder of Scrolls Online.

ניסיתי מספר דברים כדי לתקן את זה אבל אף אחד לא עזר:

- להוריד הגדרות למינימום

- איחוי דיסק

- התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס מסך

- הורדתי 3 תוכנות Anti Malware וסרקתי איתן את המחשב

- ניקוי אבק בתוך המחשב

- פירמוט של אחד משני ההרדיסקים שלי והתקנה מחודשת של ווינדוס עליו

- הגבלתי את ה- FPS שלי בעזרת MSI Afterburner

- בבדיקה בזמן משחק הטמפרטורות של המעבד לא עוברות את ה- 35 מעלות והליבה הגראפית לא עוברת את ה 50 מעלות.

החומרה שלי:

Intel i5  6600

Gigabyte GTX 970

G.Skill Ripjaws 2x8 2400 Mhz

Gigabyte GA-H170-D3HP

Corsair TX 650W

Samsung 850 EVO 250GB

WD 2 TB

Scythe Mugen 2

אני אשמח עם תעזרו לי.

פורסם

תנטר עם MSI afterburner אחוזי שימוש מעבד, כרטיס, זכרון וכו', אם עשית המהרות לכרטיס או למעבד תחזיר לערכי ברירת מחדל.

פורסם

V-sync קיבעת? אם כי קשור ל"קריעת מסך".

בדוק את נצילות הכוח מעבד אם הוא על 99 אחוז (power options) תוריד מ100 אחוז.

כלומר בדוק את כיוון  הנושא  CPU מול הGPU

powercpu.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

none77 - לא עשיתי שום המהרות למחשב. עשיתי ניטור עם MSI afterburner כשכל ההגדרות הגראפיות על האופציה הכי גבוה:

- Warhammer total war  המעבד נמצא על 65% ניצול כשליבה מס' 4 על 100% ניצול ושאר השלוש נעות בין 30%-70%. הליבה הגראפית נעה בין 60%-80%. המשחק צורך 6.5 ג'יגה זיכרון ראם.

- Witcher 3 המעבד נמצא על 40% ניצול וכל 4 הליבות נעות סביב 40% . הליבה הגראפית נעה בין 95%-99% ניצול. המשחק צורך 5.3 ג'יגה זיכרון ראם.

- ESO המעבד נמצא על 40% ניצול כליבה מס' 1 מגיעה ל 90% ניצול וכל שאר שלוש הליבות נעות בין 15%-35% ניצול. הליבה הגראפית נעה בין 60%-70%. המשחק צורך 6 ג'יגה זיכרון ראם.

wildstar1 - ה- V-sync היה מופעל בכל המשחקים ולא היו לי שום בעיות עד השבוע האחרון, ניסיתי לכבות/להפעיל אותו לאחר שהחלה הבעיה וזה לא שינה דבר.

שיניתי ב- Power Options כמו שאמרתה מ 100% ל 99% ולא היה שום שינוי במשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים