פורסם 2004 במאי 921 שנים אני וחברים שלילא עשינו מדורהפשוט מרוב עצלנותאבל לפחות עשינו על האש, היה הרבה אוכל והיה כיף התחיל ב 10 הסתיים ב 2אחרי זה היו כאילו שנשארו רעבים (איך?!)אז נסענו "לבית הפינקיק המקורי" בערך מ 2 עד 3אחרי זה במשך 2 שעות עשינו סיבובים עם האוטולא נסענו מהר אלה פשוט נסענו איכותיכדי להירגע היה כיף מאוד.מקווה שגם אתם נהנתם
פורסם 2004 במאי 921 שנים וואלק אני פחות או יותר ביליתי תל"ג באומר הזה כמוך. לא היה כוח ועצבים לעשות מדורה, הרבצנו על האש ואז נסענו לכאמל בחיפה להרגיעה את המנצ'יז ולראות תסטלנים שם מדליקים זיקוקים.... בדיוק עכשיו חזרתי...
פורסם 2004 במאי 921 שנים דוגרי לא הרבה מדורה עם חברים וזהו עכשיו חזרתי אני מחכה שיהיו מיים חמים אז אני גולש קצת
פורסם 2004 במאי 921 שנים חזרתי כרגע הבייתה, ל'ג בעומר שלי היה מורכב ברובו מנפצים ושטויות, שלל ראמדנים רקטות בהמות שחורות ועוד ועוד. ;D
פורסם 2004 במאי 921 שנים אז מה עשיתי אתמול?-שיחקתי כדורסל -הדלקנו מדורה ל10 דקות(בשביל בן דוד שלי)-שיחקתי סנוקרוזהו...
פורסם 2004 במאי 921 שנים מחבר יום חמישי מתכונת במתמטיקה.נשארתי בבית להתכונן :-\יענו באמת למדת מ 10 בלילהולאיש שנשאר על המחשבאתה מקרה עצוב:{
פורסם 2004 במאי 921 שנים אני יגיד לך את האמת..מאז כיתה ו' פשוט אין לי עצבים לעשות מדורה..למי יש עצבים לאסוף קרשים ? עשיתי על האש בבית הכי טוב..מה עוד צריך ?
פורסם 2004 במאי 921 שנים מחבר אולי גם אני יביא תמונות של האוכל ;Dאבל תקשיב לעשות על האש עם ההוריםזה ממש לא כמו עם חברים
פורסם 2004 במאי 921 שנים אני יגיד לך את האמת..מאז כיתה ו' פשוט אין לי עצבים לעשות מדורה..למי יש עצבים לאסוף קרשים ? עשיתי על האש בבית הכי טוב..מה עוד צריך ?חחחחח מי אוסף קרשים? גונבים לילדים קטנים במקום ;D
פורסם 2004 במאי 921 שנים מחבר חחח אתה מה זה רע בכל זאת התמונה שקלה 1.5 מגה ועשיתי אותה 400 KB אז האיכות ירדה, אבל תקנאו! (זה היה חלק קטן מהאוכל) http://planet.nana.co.il/Tar2003/mangal.jpg אם משהו רוצה תתמונה באיכות טובה לשים כרקע שישלח הודעה פרטית
פורסם 2004 במאי 921 שנים לא בסוף היינו ילדים טובים ולא לקחנו, אבל זה הרעיון בכל אופן.בכל מקרה - היה אתמול את אחד הל"ג עומר הכי משעממים שהיה לי אי פעם אם לא הכי משעמם, והיינו בהרבה מקומות....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.