עבור לתוכן

צריך עזרה בניסוח\שכנוע.. (:

Featured Replies

פורסם

אז ככה לי יש זכרונות INFINEON 333

ושכן שלי קנה עכשיו מחשב עם A-DATA 400

המעבד שלו זה סלרון 2400

והמעבד שלי בקרוב יהיה AMD ATHLON 166@200

ואצלו בכל מקרה הזכרון ינוצל ב200מגהרץ בלבד (FSB100)

ולי יהיה טוב DDR400

עכשיו זה בן אדם מבוגר שלא מבין כל כך במחשבים

אבל אני עוזר לו המון ועושה לו "ג'סטות" אז יש סיכוי שיסכים

מה עוד שהוא פרנואיד והוא קצת יפחד לקחת את העסקה הזאת כי הזכרון משומש...

חבר שלי אמר שבניסוח הנכון שכן שלי יסכים, ואני גרוע בניסוחים

אני יבוא אליו הביתה וישמע הכי גרוע בעולם....

פורסם

תלויי בצ'יפסט שלו, אבל המעבד שלו יכול לנצל את הזיכרון שלו.

100MHzx4=400MHz

200MHzx2=400MHz

הזיכרון תואם לבאס בדיוק (3200MB/S).

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איך הגעת לזה

הסלרון עובד ב FSB של 100 מגהרץ

מה שאומר שהוא עובד בבאס 400

מה שאומר שהזכרונות עובדים ב200...

שינוי כלשהו (העלת ה FSB לדוגמא) לא באים בחשבון אצלו בגלל שהחנות לא מרשה

פורסם

איך הגעת למסקנה שמזה שהבאס של המעבד הוא 100 מה"ז (400 אפקטיבי) זה אומר בהכרח שגם הזיכרון פועל ב 100 מה"ז (200 אפקטיבי) ?

לא שמעת על מחלקים ?

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לדעת, אני לא רואה מחלקים אצלו בביוס

וגם CPUZ לא מראה אצלו מחלקים.....

פורסם

המממ.... למה נמחקו לי ההודעות ???

לעזזל עם השרת החדש ! >:(

פורסם
  • מחבר

איזה הודעות לא רשמת כלום פה..

פורסם

אצל אינטל כשהבאס הוא 400 אז הזיכרונות פועלים ב 266 וכשהבאס הוא 533 אז הזיכרונות פועלים ב 333 וכשהבאס הוא 800 אז הזיכרונות ב 400 .

שמע אני מכיר הרבה מאוד אנשים פאראנואידים כאלה לגבי המחשב, אם תחליף לו את הזיכרון כל דבר שיקרה למחשב הוא יגיד "יכול להיות שזה הזיכרון שהביאת לי ?" אני כל כך מכיר את זה עדיף לך לא להסתבך עם זה ... מה שכן אפשר זה לעבוד עליו בדרך כלשהי (להשתמש באי ידיעה שלו במחשבים) אבל זה לא יפה...

בקיצור אתה יכול למכור את הזיכרון שלך (כמו שאמרתי לך בת'רד האחר שלך) במשהו כמו 300 - 350 שח להוסיף עוד איזה 300-350 שח (או להוסיף פחות ולקנות גם משומש רק טוב יותר) ולהנות.

פורסם
  • מחבר

אם אני מוכר ב300 ומוסיף 300 אני לא צריך שום דבר משומש.. יש ב570 שקל ADATA DDR400...

ואני לא רוצה לעבוד על שכן שלי יענטו לשקר לו.. אני לא בן אדם כזה (סמיילי של מלאך)

פורסם

LOL...הגבתי בת'רד שלך בPC-ARENA וחשבתי שזה היה פה! היתי בטוח שהשתגעתי כשאמרת שלא הגבתי בכלל כי זכרתי בברור שהגבתי ואתה הגבתה בחזרה. היתי בטוח שאני משוגע...YOOO איזה קטע מטורף לקח לי שעה להבין! לא רציתי להגיד כלום שלא תחשבו שהשתגעתי! :D

טוב סליחה על הספאם...

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחח כה יש תארדים שאני פותח בכמה פורומים במקביל בשביל לקבל יותר דעות (:

פורסם

אצל אינטל כשהבאס הוא 400 אז הזיכרונות פועלים ב 266 וכשהבאס הוא 533 אז הזיכרונות פועלים ב 333 וכשהבאס הוא 800 אז הזיכרונות ב 400 .

שמע אני מכיר הרבה מאוד אנשים פאראנואידים כאלה לגבי המחשב, אם תחליף לו את הזיכרון כל דבר שיקרה למחשב הוא יגיד "יכול להיות שזה הזיכרון שהביאת לי ?" אני כל כך מכיר את זה עדיף לך לא להסתבך עם זה ... מה שכן אפשר זה לעבוד עליו בדרך כלשהי (להשתמש באי ידיעה שלו במחשבים) אבל זה לא יפה...

בקיצור אתה יכול למכור את הזיכרון שלך (כמו שאמרתי לך בת'רד האחר שלך) במשהו כמו 300 - 350 שח להוסיף עוד איזה 300-350 שח (או להוסיף פחות ולקנות גם משומש רק טוב יותר) ולהנות.

אין דבר כזה "אצל אינטל", הכל תלויי בצ'יפסט.

פורסם

הבעיה היא שאצל אינטל זה ככה, כלומר בצ'יפסטים שלה, מה שאתה אומר זה בדיוק מה שאמרתי רק במילים אחרות.

פורסם
  • מחבר

זה לא אמור להיות שהבאס400 הזכרונות 200?

כי הבאס מוכפל ב4 מהFSB והזכרונות ב2.. (באינטל)

??

פורסם

התדר שממנו הבאס מוכפל פי 4 לא חייב להיות אותו תדר שממנו הזיכרונות מוכפלים פי 2.

למשל ב NF2 אפר להפעיל את הזיכרונות ב 400 מה"ז גם כשהבאס של המעבד הוא 266 (לא שזה מועיל למשהו).

נראה לי שבצ'יפסטים של VIA מסדרה 8x0 (ל AMD ואינטל) זה גם כן המצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים