עבור לתוכן

זה כבר מוגזם: הנייד המפלצתי הזה יוצע במחיר של מכונית יד שנייה

Featured Replies

פורסם

אני כבר קונה במחיר הזה את המחשב הזה: [img]http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img] מפרט זה הורכב ב - [URL]www.startpc.co.il[/URL] - סטארט מחשבים [b]אודים[/b] | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: [b]2220 ₪[/b] - * עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + MSI Z170A GAMING PRO (SLI) CARBON זכרון: [b]519 ₪[/b] - * מבצע * - 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: [b]6840 ₪[/b] - * בהרכבת מחשב שלם * - MSI GeForce GTX1080 8G D5 1683Mhz GAMING X [b](כמות: 2)[/b] דיסק קשיח: [b]749 ₪[/b] - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: [b]339 ₪[/b] - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty כונן אופטי: [b]99 ₪[/b] - Asus DVD-RW X24 מארז: [b]579 ₪[/b] - * מבצע * - Fractal Design Define R5 Titanium + Window ספק כוח: [b]629 ₪[/b] - * חדש במבצע * - EVGA 850W 80+ Bronze 5 Years Warranty קירור מים למעבד: [b]519 ₪[/b] - ID COOLING Frostflow 240MM- RED LED מסך מחשב: [b]3550 ₪[/b] - * מבצע * - ASUS 27'' PG278Q 2K-QuadHD 1ms 144Hz G-Sync עכבר גיימינג: [b]349 ₪[/b] - Corsair Vengeance M65 RGB Laser Gaming Mouse Black מקלדות גיימינג וסטים: [b]715 ₪[/b] - Corsair Vengeance K70 Gaming Mechanical Keyboard Cherry MX Brown [b]מחיר סופי: [color=blue]17107 ₪ [/color]למזומן [/b] [color=red][b]17449 ₪[/color] לאשראי עד 10 תשלומים[/b]

• תגובות 48
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל זה ומעבד של מחשב נייד?

פורסם

פורסם

פורסם

Slava Thereshin Buy me one please

פורסם

After you

פורסם

למישהו יש ניסיון בגיימינג על ניידים? כי ארבעה מאוורים בטח מרעישים כמו טרקטור, לא נראה לי חווית משחק נעימה במיוחד...

פורסם

חוץ מזה שכרטיסי הדור הנוכחי של אנווידיה לא תומכים ביותר מ-SLI 2X

פורסם

חוץ מזה שכרטיסי הדור הנוכחי של אנווידיה לא תומכים ביותר מ-SLI 2X

פורסם

כל מי שלא אוהב מחשבים שמרעישים שפשוט ישים אוזניות גיימינג

פורסם

Yonatan Melech רוצהה

פורסם

אני נראלך כמו מישהו שמוציא 10k על מחשב תגיד לי

פורסם

מסוגל לזה

פורסם

תכלס ישמצב

פורסם

אוזניות גיימינג זה לא תמיד נוח או אידאלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים