פורסם 2016 בדצמבר 318 שנים שיתוף פעולה בין יצרנית השבבים ללנובו אמור להעניק לנו הצצה מסחרית ראשונה על הטכנולוגיה שמבטיחה לגרום לנו לשכוח משבבי ההבזק וכונני ה-SSD המוכריםלכתבה
פורסם 2016 בדצמבר 318 שנים זו הגרסה ה3 אני חושב של הרעיון הזה - cache. האחרון היה בשילוב ssd קטן בדיסק קשיח. מענין. מה שקובע זה "איפה מחברים את האופטיין" , כי צריך רוחב פס אדיר עבורו. במילים אחרות, בקר הדיסקים הופך למעין מחשב יעודי לכתיבה ואיחזור מידע.
פורסם 2016 בדצמבר 318 שנים רוחב פס אדיר? חבר, צריך פה אולי רוחב פס של X2 PCIE 3 זאת אומרת 2 "נתיבי" מידע בסהכ במקרה הטוב. כיום, כל יצרני הלוחות אם מקדישים X4 PCIE 3 עבור כונני ה M.2 לביצועים של ~3 גי'גה בייט לשניה בקריאה וכתיבה וכמה מאות אלפי IOPS מן הסתם. למה להגיב סתם?
פורסם 2016 בדצמבר 318 שנים הכוננים ההיברידיים לא הוכיחו את עצמם עד עכשיו. אני מבין ששילוב כזה זה ניסיון להוריד עלויות לפחות עד שהטכנולוגיה תצבור תאוצה, אבל אני לא רואה איך זה טוב יותר מלשים שם כונן SSD מלא. לפי הנתונים המערכת לא תספק הרבה יותר מהירות מכונן פלאש 7 מ"מ סטנדרטי, אני לא מבין איך זה יהיה יותר טוב מכונן SSHDD היברידי אומלל (וכן, אני יודע שהיתרון הראשון של Optane זה בזמני הגישה האפסיים למידע, ובכל זאת...).
פורסם 2017 בינואר 18 שנים בשביל מה צריך את זה אם ככה גם לכולם יש ים זכרון RAM במחשב כמו זבל. שיתחילו לייצר בטרה בייטים ואז נדבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.