עבור לתוכן

העתיד המזהיר של חלונות 10 עשוי להגיע מוקדם מן הצפוי

Featured Replies

פורסם

מגוון מכשירים שיריצו גירסה מלאה של מערכת ההפעלה מבית מיקרוסופט בהתבסס על שבבי ה-Snapdragon של קוואלקום כבר נמצאים בפיתוח, לפי דיווח חדש

לכתבה

פורסם

זה מדהים, אבל זה עדין לא יהפוך במהרה לOS החדש לסמארטפונים... הסיבה היא ההתעקשות הבלתי הגיונית של מייקרוסופט לשמור על העיצוב של ה METRO - עיצוב מכוער ומשעמם. את כל השאר כבר יש :יש להם אפליקציות, קל יותר לפתח אליהם, הביצועים טובים יותר, הסוללה נשמרת יותר וזה גם יעבוד על מחשב רגיל...

פורסם

מה שסביר שנראה זה 2 מערכות על מכשיר אחד, כשהחלונות בעיקר לצורך הצגה על מסכים גדולים (פרוייקט 'קוואנטום' שאולי כבר הבשיל). כרגע הבעיה העיקרית של מובייל 10 היא היצע האפליקציות הנמוך שלה. כל השאר לא ישנה לה

פורסם

אני מאוד ירצה לראות את המעבד הזה מריץ את adobe premiere pro העיקר להגיד שהסוף של אינטל קרוב

פורסם

זה לא ממש מזהיר... כול היופי של מערכת אנדרואיד או iOS הוא הקלות והמהירות, אני ממש לא רוצה את כל חלונות 10 על הטאבלט או הטלפון שלי. רק תדמינו את עצמכם רוצים לעשות טלפון ורואים שהמכשיר החליט ברגע זה לעשות עידכונים...

פורסם

לא יצא לך להשתמש בסרפס הא? בכל אופן, החיסרון היחידי של וינדוס 10 כרגע זה בהיצע האפליקציות. אני בסה"כ רוצה אפליקציית פייסבוק שהיא לא זבל או אפליקציית וואטסאפ אמיתית ולא גרסאת הדסקטופ המטופשת, למה זה כל כך קשה? חצי מיליארד משתמשי וינדוס 10, לא מגיע להם?

פורסם

וירוסים

פורסם

לא הבנתי בדיוק. האם חלונות 10 ירוץ על שבבים של qualcom רק בצורת ה32_bit ? לא 64 ביט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים