עבור לתוכן

שבב ה-Snapdragon 835, מחסל מבחני הביצועים החדש

Featured Replies

פורסם

שבב הדור החדש של קוואלקום צץ במספר מבחני ביצועים ומספק בדיוק את מה שקיווינו לקבל ממנו - עוד מהכל

לכתבה

פורסם

חשוב לציין שהוא מציג ביצועים יותר טובים מהאייפונים והוא על רזולוציה הרבה יותר גבוהה.מעניין לדעת איך תראה הגרסא הסופית של השבב :).

פורסם

אז אתה משווה מתומן ליבות שיוצא מספר חודשים מאוחר יותר למול מרובע ליבות של אפל? (4 ליבות חזקות ב 835 לעומת 2 חזקות A10) וההפרש ביצועים הפעוט יחסית, מרטיט לך את הגוף? כך שאם ניקח מתומן ליבות A10 אל מול מתומן ליבות 835 אז מה, אפל תקבל 300,000 וה 835 ייגרר אחריו עם 180,000? אהבתי. תראה, הכי חשוב בפועל ובתכלס, זה הנושא של ביצועי ליבה בודדת ובזה, אפל שולטים ביד רמה. הביצועי ליבה בודדת שלהם הם מדהימים ועד היום, אין משהו שמתקרב לזה. אם אפל בשנה הבאה תוציא מעבד מרובע ליבות או עם 6 ליבות (4 חזקות מול 2 חלשות) לדוגמא, בתהליך הייצור החדש 10ננומטר, היא תעיף ישבנים באוויר. *** לא חובב אפל מושבע אבל יודע להסתכל על דברים מהצד והמסקנה? השבב 835 הוא מדהים אין ספק, אבל יש להם עוד דרך להגיע לנעליים של מעבדי ה A10 ומעלה.

פורסם

אף פעם לא הבנתי את עניין ההשוואה לאפל. תיאורטית, יצא אייפון עם ביצועי ליבה שמשתווים ל Core i7, כמשתמש אנדרואיד- אתה תרוץ לקנות אותו? אני חושב שהתשובה די ברורה כמעט כמו לשאול אם להמיר את דתך לאחרת.. מה שבטוח שלהעביר מהמחשב קובץ mp3 פשוט ולנגן אותו, אני יעשה יותר מהר גם עם אנדרואיד מ 2010 לדעתי, למשתמשי אפל מה שחשוב שהמוצר יעבוד טוב ומהיר עם אופטימיזציה טובה וממש לא אכפת מה יש מתחת למכסה המנוע ואם המעבד מקבל יותר או פחות אלפי נקודות בודדות בבנצ'מרקים

פורסם

אנדרואיד מנצח ביחס עלות תועלת ובעוד מלא מדדים אחרים... לגבי מעבדים זה לא באמת משנה מצידי שיהיה 1000 ליבות, הביצועים והצריכת חשמל זה מה שחשוב. לגבי "ליבה אחת " - זה ממש לא נכון. היום רוב האפליקציות כבר יודעות לנצל בצורה אופטימלית ליבה כפולה. מרובעת? אנחנו עוד לא שם... אז כן לאפל יש חוזק מסוים פר ליבה אבל כל השאר פשוט ממש לא עושה את זה כדאי.

פורסם

מה כבר אפשר לשפר , יש לי איפון 5 ולאשתי lg g3 ', מצלמה יש , אינטרנט יש , WAZE ,SMS .WAHTAP בקיצור לא חסר כלום , רק חסר שהטלפון יכין לנו קפה , אז חופרים לנו חברות הסלולר על שיפורים והמצאות אין חדש תחת השמש עוד פיקסל פחות פיקסל זה לא חשוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים