עבור לתוכן

זיכרון במחשב של HP

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד של HP בן 4 שנים ויש לו 6 GB ראם.

לדעתי זה קצת מוזר, כי הסטנדרט הוא 4 GB או 8 GB.

לפי בדיקה שעשיתי, HP היא החברה היחידה שמשווקת את הניידים שלה עם מפרט שכולל 6 GB ראם.

למה היא עושה את זה? והאם המחשבים שלי נחשבים טובים? 

פורסם

א. אין מניעה שמחשב יעבוד עם 6GB של זיכרון - זו תצורה אפשרית, ולא - לא אמורה להיות עם כך בעיה.

ב. אם לא תפרט את דגם המחשב הנייד שלך איך נדע מה בדיוק קורה שם?

ג. כתבת שיש לך מחשבים. ברבים. איך נוכל לומר לך האם אם טובים אם אתה לא מפרט דבר לגביהם.

ד. אם HP מחליטה למכור מחשבים עם 6GB של זיכרון זו כנראה אסטרטגיה - אולי הם רוצים להראות שהם מוכרים מחשבים עם יותר מ 4GB, אולי הם יכולים להשיג את הזיכרון במחיר זול במיוחד ואולי הם חושבים שאנשים יראו 6 ויחשבו שבעצם מדובר ב-8. בקיצור - אי אפשר לומר לך בוודאות את הסיבה לכך.

פורסם
  • מחבר

כנראה כתבתי את זה בלי שהתרכזתי בכתיבה....

התכוונתי לשאול רק למה HP משווקת מחשבים עם 6 GB RAM ולא 4 GB, וענית לי שזו כנראה אסטרטגיה אז תודה.

לגבי המחשבים שלי: אני מסתמך על אסטרטגיה של שימוש במספר מחשבים פשוטים לעשיית מספר משימות במקביל כדי לא להעמיס על המעבד והזיכרון, למשל: במחשב אחד אני שם מוזיקה, על מחשב שני פתוח מסמך וורד ובמחשב השלישי אני מתחזק את ערוץ היוטיוב לי.

זה יותר זול כי את שניים מתוך שלושת המחשבים שלי קיבלתי מהעבודה של אמא שלי שעובדת ב-IBM בכמעט חינם. 

המחשבים שלי הם:  "LENOVO think centere m58", "LENOVO thinkpad t400" ומחשב של HP שאני לא זוכר את הדגם שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים