עבור לתוכן

PS2 או מחשב?

Featured Replies

פורסם

מה עדיף למשחקים?

אני מתכוון מחשב רק למשחקים עם כרטיס רדאון 9600 פרו למשל (משהו ברמה הזו).

פורסם

כל אחד ומה שהוא יותר אוהב..... :P

אני הייתי לוקח מחשב..

קח בחשבון שאם אתה לא שם את ה"ג'וק" שמאפשר לך לשחק בדיסקים צרובים אז כל משחק עולה בסביבות ה300 שקל :-\

פורסם

דעתי זה מאוד תלוי איזה סיגנון של מיחקים אתה מעדיף..

כי למשל מישחקי קרבות(TAKEN לדוגמה), מרוצים, ספורט, יריות(time cricis לדוגמה)..כל אלה הם מישחקים שהרבה יותר כיף לשחק בפליסטשן עם גוסטיק ועם אפשרות לשני שחקנים..

אבל אם אתה יותר אוהב אסתרטגיה או פעולה אז עדיף לך מחשב כי אני אומר לך מניסיון שמישחקי פעולה (MOH, SOCOM לדוגמה) ממש מעצבן לשחק עם גויסטיק אפילו אחרי ששיחקתה הרבה פשוט קשה להיתרגל לזה.

ככה שתעשה את הבחירה שלך מה אתה מעדיף...

רק על תישכח שיש גם את העיניין של הג'וק שאם אתה רוצה לשחק בצרובים זה יעלה לך עוד איזה 500 שקל ובחשב אתה יכול להוריד בלי הרבה סיבוכים, וגם יש לך את העיניין של מישחקי רשת שאם אתה רוצה לשחק בפלסטיישן אתה צריך לקנות גם כרטיס רשת...

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה לכם.

ואגב מה מבחינת הגרפיקה?

פורסם

מבחינה גראפית אני חושב שהמחשב.

פורסם

מבחינה גרפית יש עיתרון למחשב אבל לא עד כדי כך מורגש...

אבל מצד שני בפלסטישן אף פעם לא יהיו לך בעיות איטיות בשמישחק מה שכן יכול להיות שיהיה לך במישחקי מחשב עתידיים..

פורסם

או קיי תודה לכם.

ואגב מה מבחינת הגרפיקה?

ברור שמחשב אם יש לך מפרט מתאים.

פורסם

קנה XBOX אח שלי.

יש לי TI 4600 ומפרט חזק ועדיין יש עצירות.

ב XBOX אני משחק בכיף בלי דאגות, הוא גם נייד (בערך מאוד כבד!).

בקיצור XBOX XBOX XBOX

אני יכול להביא לך קישורים מ IGN שבהם מתראינים מתכנתי DOOM 3 שטוענים שהוא יראה ב XBOX כמו במחשב עם כרטיס גרפי החזק ביותר!

פורסם

אל תשקח גם שבמחשב יש המון בעיות לכן אני ממליץ בדרך כלל לאנשים שלא מבינים במחשבים לקנות PS2 או Xbox כמו שאמרו ששמעתי שיש לו גרפיקה יותר טובה

מצד שני למחשב יש המון יתרונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים