עבור לתוכן

התנפחות בלפטופ Asus UX305UA

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני חודשיים קניתי לפטופ Asus UX305UA אחרי שכמה חברים וקרובים קנו מהסדרה הזו של האולטרה-בוקים.

לאחרונה שמתי לב שכיסוי המתכת באיזור המקלדת ומשטח העקיבה מנופח קצת. כתוצאה מכך, משטח העקיבה קצת משוחרר ומשמיע קליקים כשנוגעים בו, ולדעתי גם לא מגיב תמיד מספיק טוב.

שירות הלקוחות של אסוס אומר שזה נזק מסוג "שבר באחריות לקוח", על אף שכך קיבלתי את הלפטופ, ומעולם לא הפלתי אותו או הרטבתי אותו.

אילו הייתי שם לב בתקופת האחריות של 14 ימים ראשונים, אולי אפילו היו מחליפים ללפטופ חדש.

אני מניח שאין הרבה מה לעשות אם אני בכל זאת רוצה לתקן, מלבד לשלם מאות ש"ח, אם זה בכלל בר תיקון.

מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

הבטריה נמצאת באיזור של הנפיחות?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ag43

הבטריה נמצאת באיזור של הנפיחות?

כן, אבחנה טובה!

אני מניח שנפיחות בבטריה מכוסה ע"י האחריות, אשאל ואם כך אשלח לתיקון, שווה לסכן 250 ש"ח על אבחון מיותר.

פורסם

אם ההתנפחות היא מהסוללה זה מסוכן מאוד. תשלח בהקדם.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ag43

אם ההתנפחות היא מהסוללה זה מסוכן מאוד. תשלח בהקדם.

פתחתי קריאה עכשיו. באופן משעשע, אני מקווה שזה כן התנפחות בסוללה, כי אז יש סיבה להתרוממות של המתכת וזה ניתן לתיקון ומכוסה באחריות.

פורסם
ציטוט של ag43

... זה מסוכן מאוד. תשלח בהקדם.

ואני אוסיף - ממליץ מאוד - בשיקול בטיחות - לא להתשמש יותר בסוללה של המחשב הזה - סוללות ליתיום (ובלל סוללות נטענות) הם מסוכנות מאוד - זאת שריפה כימית\מתכת והשלב הזה של ההתנפחות הוא סימן די מובהק לכך שמשהו כזה עלול להתרחש.

ונשמרתם לפשותיכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים